BoGuS Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Witam! Zmieniam sobie sprzęt. Procek mam zamiar kupić Athlon Xp Burton 2500+, pamięci Kingston HyperX DDR 256MB PC-400 a płyte główna właśnie nie wiem. Co polecacie, dobrze wybrałem?? z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 1. ABITA NF7-S(2.0) 2.Epox 8RDA3+ (nVidia nForce Ultra 400) 3.Asus A7N8X-Deluxe (nVidia nForce2 SPP) Sądze ze to bedzie dobry wybór szczeże gdybym miał kase to wybrałbym Epoxa.Abita,Asusa w tej kolejnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoGuS Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 A mam takie pytanie co daje Dual DDR?? Jest jakiś wzrost wydajności dzięki temu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Jest ale powinieneś miec pamieci z tej samej firmy i najlepiej jak kupisz od razu tej samej Serji , dlatego napisałem te trzy płyty ktore obsługuja dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 dual w AMD dajeniewilki wzrost wydajnosci ... poza tym bedziesz miał klopot ze znalezieniem bUrtona :lol: a mobo to polecam to co w nr1ExodusXXL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 dual w AMD dajeniewilki wzrost wydajnosci ... poza tym bedziesz miał klopot ze znalezieniem bUrtona :lol: a mobo to polecam to co w nr1ExodusXXL bUrton... barton na steppingu U0 :lol: a ja z kolei polecam EPoXa :) mysle, ze to jest trudny wybor miedzy tymi trzema plytkami, kazda doskonala. ja bym na twoim miejscu wybral po prostu ta, ktora ma najlepsze wyposazenie, poniewaz wydajnosc w zasadzie identyko, a kazdy zachwala ta co ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoGuS Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 No zwykla literowka z tym Burtonem, deche sobie kupuje tej firmy i mi sie pomylilo :) To plyte glowna kupie Epoxa.A mam jeszcze jedno pytanie po czy rozpoznać Bartony sprzed 37 tygodnia, czyli z odblokowanym mnożnikiem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Troche dobrych chęci i prosze :):) Pisano juz o tym ??hmmm....tak pisano prosze o to LINK http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56089 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoGuS Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 heh... dzięki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...