MentoR! Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 hmm a wiec tak ... mam plyte Asus A7V266-C i duron 1200 i dzieja sie z nia cuda :/ to jest dluga historia a wiec tak ... wsadzilem Athlona 1700+XP i wszystko gra ... wsadzam durona 1200 do mojej plyty Mercury KobKT266a FDSX i monitor sie nie zalancza ... a wiec mysle sobie ze plyta nie widzi za slabego procka :/ wsadzam Durona spowrotem Durona 1200 do Asusa A7V266-C i dalej sie monitor nie zalancza :/ Jesli ma ktos ta plyte to moze zobaczyc do opisu plyty czy jest tam jakas zworka albo cus zeby duron znowu zaczol chodzi ?? o_O na tych rzeczach zbytnio sie nie znam ale komp chodzil a po zmianie prockow przestalo :/ Plissss Szybki HelP !! :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 clear CMOS`a robiłeś? jeśli nie -> zacznij od tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 a założyłeś cooler kiedy odpalałeś kompa ?? nie ukruszyłeś rdzenia ?? i cmosa wyczyść jako pierwsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MentoR! Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Najdziwniejsze jest to ze zakladalem juz chyba ze 50 prockow od celerownow 700 po p4 2.6 ghz :/ a tu nagle taki zonk :/ clear nie za bardzo bo nie wiem gdzie sie znajduje ta zworka na plycie ... jakies dokladniejsze info albo link do www :/ jestem zdesperowany bo to komp mojego kumpla i jakos tak wyszlo :/ ze jak nic nie pomoze to bede musial mu wylozyc na nowego durona 1200 :/ najdziwniejsze jest to ze swieci sie diora na plycie ze komp normalnie pracuje tylko nie zalancza monitora :/ wyjasnijcie kolo czego znajduje sie standardowo zworka z clear cmos setup :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Szukaj pojedyńczej trzypinowej zworki gdzieś tak w okolicy gdzie podłącza się power, reset i diody. z reguły jest podpisana. A najprościej to wyjmij poprostu na jakieś pół godzinki bateryjkę i po sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...