Dr.Crash Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 A oto drugi problemik. Ściągnąłem sobie najnowsze stery do Radona 8500, i wszystko gra, tylko nie mogę zwiększyć częstotliwości odświeżania. Drivery są Catalysta ze strony Ati. Czy to wina sterów? Ewentualnie gdzie można ściągnąć starsze drivery? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Mam te same stery i niemam problemów z odświeżaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 A u mnie odpala się na 60Hz, i nie mogę tego zmienić. Nawet jak zainstaluje drivery od monitora, to nic nie pomaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 A u mnie odpala się na 60Hz, i nie mogę tego zmienić. Nawet jak zainstaluje drivery od monitora, to nic nie pomaga. Czlowieq! Musisz zmienic wartosci odswiezania takim programem jak ATi Refresh Rate Fix... Np:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...