SIMSOFT Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 problem z abitem st6 i live 5.1 . niezaleznie od slotu pci i ustawionego przerwania w biosie komp sie wiesza jak dziki . sposob zawieszania - nagle zamarzniecie systemu i zapetlenie dzwieku wskazuja na problem z przerwaniami. sys to w2k . jesli ktos ma jakis pomysl co z tym zrobic to niech sie podzieli .... rowniez uzytkownikow ww plyty + live prosze o podanie dokladnych ustawien biosu ktore odnosza sie do ww problemu oraz o podanie w ktorym slocie pci i na ktorym przerwaniu zestaw ten dziala stabilnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 czy naprawde nikt nie ma/mial takiej konfiguracji ? dochodze do smutnego wniosku ze na tym forum jedyne o co sie mozna spytac to "co kupic" .... :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 czy naprawde nikt nie ma/mial takiej konfiguracji ? dochodze do smutnego wniosku ze na tym forum jedyne o co sie mozna spytac to "co kupic" .... :> Pytania pomocnicze - w jakim momecie wiesza sie system (gra d3d/opengl, divx itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 normalna praca ,a nawet bezczynnosc z odpalonym winampem . zwisy niezalezne od wykonywanej czynnosci . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Pospekuluje troche bo nie wiem napewno w czym problem :P Zmien slot PCI. Service packi poinstalowane ? Wylacz zintegrowany na plycie. Ustaw dzielniki odpowiednio. Nie wiem czy podkrecony procek, jaki bios, nic wiecej niz napisales wiec albo Ci juz pomoglem albo napisz wiecej szczegolow (np. rozmiar buta :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 zmienialem juz na kazdy oprocz 6 i 1 . o jakie service packi chodzi ? sp2 zainstalowany , inf driver intela tez . wylaczony dziwiek proc nie krecony p3 933 bios najnowszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 dzielniki 4:4:1 lub 4:3:1 wiec wszystko jak byc powinno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Sprobuj z service packiem 3. Czy w menedzerze urzadzen nie ma zadnych wykrzyknikow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 problem z abitem st6 i live 5.1 . niezaleznie od slotu pci i ustawionego przerwania w biosie komp sie wiesza jak dziki . sposob zawieszania - nagle zamarzniecie systemu i zapetlenie dzwieku wskazuja na problem z przerwaniami. sys to w2k . jesli ktos ma jakis pomysl co z tym zrobic to niech sie podzieli .... rowniez uzytkownikow ww plyty + live prosze o podanie dokladnych ustawien biosu ktore odnosza sie do ww problemu oraz o podanie w ktorym slocie pci i na ktorym przerwaniu zestaw ten dziala stabilnie . jezeli nie uzywasz raida to chetnie bym sie zamienil.. bo ja mam st6 (a przydal by mi sie raid... oczywiscie plyta na gwarancji - i ja doplacam... ) a Ty zyskasz wolne irq :) poza kasa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 niesetety jestesmy za daleko od siebie abym mogl przetestowac czy na twoim egzemplarzu bedzie dzialac ok , a przesylanie za dlugo trwa i nie mam na to czasu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Sprobuj z service packiem 3. Czy w menedzerze urzadzen nie ma zadnych wykrzyknikow ? czemu mam probowac z roznymi sp jak to ma dzialac normalnie !!! ;) jest jedno : pci device , lecz nie wiem co to jest jesli ja dobrze pamietam to chyba Ty Kares miales/masz wlasnie st6+live 5.1 , jesli mozesz to podaj mi swoja konfiguracje ( ktory pci ,irq itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Sprobuj z service packiem 3. Czy w menedzerze urzadzen nie ma zadnych wykrzyknikow ? czemu mam probowac z roznymi sp jak to ma dzialac normalnie !!! ;) jest jedno nieznane urzadzenie : pci device , wykrzyknikow brak jesli ja dobrze pamietam to chyba Ty Kares miales/masz wlasnie st6+live 5.1 , jesli mozesz to podaj mi swoja konfiguracje ( ktory pci ,irq itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Nie mam sb live - a wolalbym :) Na zintegrowanej jade :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Mam ABITA ST6R z SB Live 5.1 i zero problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIMSOFT Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Mam ABITA ST6R z SB Live 5.1 i zero problemów to ciesze sie ze masz 0 problemow ;) podaj co i jak masz poustawiane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...