Geralt18 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 mam pytanie. czy sprzet (pomijajac procesory - chodzi glownie o pamieci) z jakimkolwiek radiatorem (nawet z tymi starymi, czarnymi ktore dawano do celkow 400 do 500) jest lepszy niz sprzet bez tego radiatora???? bo jak bym sobie pocial taki radiator to jak go mam przymocowac potem do kosci pamieci? na siliconie? czy sa jakies tasmy klejace przewadzace cieplo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 ogolnie radiatory najwiecej daja przy podbijaniu napiecia - nizezaleznie czy chodzi o RAM wkladany plyte czy o pamieci na karcie graficznej (przy Vmodzie) ale przy samym zwiekszaniu taktowania tez nie zaszkodza najlepiej przyklejac termoprzewodzaca tasma dwustronnie klejaca - dobrze przewodzi cieplo a w razie co latwo usunac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 a tasme(błone) tą rozprowadza user forum o nicku rosio sam od niego brałem i polecam P.S. ale kryptoreklama :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...