blaaa Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 chlodzonko titan jakis tam duzy temp 42-45*C (przed wyczysczeniem 45-50) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Chyba nie ten dział... Przenoszę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zaraz przyjdzie Berkut, zapoda -40* i koniec zabawy ;-) Ja mam na WC w stresie 37* (AXP2000+ palomino) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 generalnie temp u mnie tez taki 42-45. mam otwarta jedna wneke na stale, nie pale ale mimo to zbieraja sie takie skupiska kurzu ze wprost trudno mi w to uwierzyc, tez tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 ja mam teraz (po OC) jakies max 36 stopni... a standardowo mam max 30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 u mnie narazie 40 full stres bez pasty :wink: ale jedzie do mnie natotherm pcm+ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 duron 1400 @ athlon 2600+ na 1,475V + WC temp: idle 31 st ................................................................................ ...stres 34 st wszystkie temp mierzone miernikiem ( w biosie temp podobne czasem 1st odchylki od miernikowych) temp otoczenia 22-23 st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Chyba nie ten dział... Przenoszę... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O KUCYK ODKĄD TY JESTEŚ MODERATOREM 8O 8O 8O :?: Awansik nie ?? teraz siedzisz na sołku :wink: A pomyśleć ze niedawno grałem z nim w call of duty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 u mnie narazie 40 full stres bez pasty :wink: ale jedzie do mnie natotherm pcm+ :D I tutaj własnie dowód jak te czujnik na płytach są [ciach!]o warte. Kubasik na Orbitalu, BEZ PASTY, takiej samej nagrzewnicy jak moja ale bez shrouda ma podobne temperatury jak u mnie na Nuku, kabecie + 4*80 @ 7V i AS Ceramique... Znam też gościa któremu czujnik pokazuje na boxowym coolerze 42*c.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 U mnie na tym co w opisie mam 32*C w stresie 40*C jak mam gorąco w pokoju a chłodzi Spire Whispire Rock IV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 ja mam 41-45... BERKUT!! zapodaj swoj wynik :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 ja mam 41-45... BERKUT!! zapodaj swoj wynik :)))Moze chce nam dac szanse. :wink: 38C Idle, 47C Sztresss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 40C na 3ghz /1.55V, radiator od V7+ lezacy na p4, box wentylatorek ;] Nie ma -40C, na athlonach mialem tylko -3xC i to na 1.1ghz... Ale bedzie lepiej, kaskade tera bede konczyl (WKONCU) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 2350MHz 2.1V po godz pracy jaknarazie 36 pozniej rosnie do 40-41*C - b onie mam chlodnicy tylko aquarium w prime po godzinie powiedzmy do 47*C - all stable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 23C IDLE 30C STRES przy 14-15C wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 hmmm underclocking proca na siakies 1Ghz napiecie <1.5V i zimna woda to i <10*C da sie wycisnac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Athlon 2200+(1833MHz)@2200MHz 1,75v(realnie 1,725v epox zaniza :( ) Collermaster X - Dream minium obrotow windows - 32-33C gry - 45C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Moje temperatury: 55C - windows 60C - STRESS 64C - STRESS latem Mam stary i badziewny radiator + totalnie badziewny wentylator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Moje temperatury: 55C - windows 60C - STRESS 64C - STRESS latem Mam stary i badziewny radiator + totalnie badziewny wentylator Adas to chyba nie ten konkurs. Tu jest kto da MNIEJ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Slovik_ Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 co wy gadacie ja mam rekord 19 stopni. Otworzyłem wszystkie okna -5 na dworze buda otwarta, W chacie 17 stopni, kurtka, czapka itp a ja przy kompie i patrze na temperaturke na aidzie. jak ktoś nie wierzy moge wysłać mu screena bo nie mam gdzie na serverze umiescic. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 co wy gadacie ja mam rekord 19 stopni. Otworzyłem wszystkie okna -5 na dworze buda otwarta, W chacie 17 stopni, kurtka, czapka itp a ja przy kompie i patrze na temperaturke na aidzie. jak ktoś nie wierzy moge wysłać mu screena bo nie mam gdzie na serverze umiescic. PZDRto duzo - bo w sumie ta celina sie tak nie grzeje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 proc 2.4@3.0 temp stres 80 stopni :D bez OC idle 45 stres 70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 proc 2.4@3.0 temp stres 80 stopni :D bez OC idle 45 stres 70 kto da mniej mialo byc??? przebic sie duza temp?? co powiesz na stabilne 95*C???? oczywiscie na tulipanie ale to inna bajka ludzie 3majta sie tematu!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 u mnie narazie 40 full stres bez pasty :wink: ale jedzie do mnie natotherm pcm+ :D I tutaj własnie dowód jak te czujnik na płytach są <font color="#FF0000">[ciach!]</font> warte. Kubasik na Orbitalu, BEZ PASTY, takiej samej nagrzewnicy jak moja ale bez shrouda ma podobne temperatury jak u mnie na Nuku, kabecie + 4*80 @ 7V i AS Ceramique... Znam też gościa któremu czujnik pokazuje na boxowym coolerze 42*c.... czujniki do ........ , ale juz nastąpiły pewne zmiany w moim wc i zbilem troche temperature wiec jest ona zblizona do tej ktorą podaja czujniki . blok w full stress mam chlodny sa juz 2 chlodnice :) kadett z wentylatorem ebm na 12V nieslyszalny i lublin z 2*sunon12x12@5V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 ja mam 32 stopnie na moim mega titanie za 35 zlotych!!! tylko ze chwilowo dziala na 1,1ghz;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 tylko ze chwilowo dziala na 1,1ghz;)dobrze ze to podkresliłes :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 no a tak normalnie to 48 przy max obciazeniu i (rekord podczas prime 54 - nie osiagalny dla mnie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 ups, :D no to najmniejsza temp to bylo 39 stopni :D (bylo w zime otwarte okno i obudowa kompa :P ) oczywiscie bez podkrecania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 jutro panowie zakladam FC wiec zobaczymy ile bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Eeee... Trzeba podzilić na kategorie - AC, WC, FC, bo co to za konkurs :) RaF będzie sobie z Berkutem i Ravenem155 rywalizował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...