prophet Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 HELP !!! idle 47-50 c stres 55- !!!!! 64c !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prophet Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 HELP !!! idle 47-50 c stres 55- !!!!! 64c !!!!!!!!! Czy to normalne ??? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 na jakims syfskim coolerze ze syfska taśmą lub jakimś glutem zamiast pasty termoprzewodzącej jest wszystko mozliwe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Zgadzam sie :), ja na Athlonie 3000 przy chlodzeniu BOX mam 60 w windowsie, w stresie 65. Ech, trza zbierac na jakies chlodzonko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ja mialem sobie kiedys athlona 1600 palomino i w stresie na boxowym dochodzilo do 70 stopni :D powymienialem wiatrak powsadzalem sobie do opbudowy jskies wiatrki i spadlo o 20 st wiec bedziesz musial chyba tak zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 hehe moj palominium 1800+ ma 44*C na zalmanku 7000al-cu w mojej powyciszanej budzie o raczej skromnej kubaturce,, przy zdjętym boku - 36*C,, tempy full load, w pokoju ~21*C, zalman na ~1680rpm, na oknie w nocy przy zalmanie ~2700rpm pewnie kolo 30*C,,,, na AC hehe :-) :-) ot,, niezle odgrzewany topik ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja mialem sobie kiedys athlona 1600 palomino i w stresie na boxowym dochodzilo do 70 stopni :D powymienialem wiatrak powsadzalem sobie do opbudowy jskies wiatrki i spadlo o 20 st wiec bedziesz musial chyba tak zrobic :D Wiem wiem. Juz nawet mam wizje tgego :). Zamonutje sobie cos do wyciagania i cos do zasysania powietrza. Chyba ze lepiej jest jak dwa wyciagaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 i badzo dobrze wtedy mozesz spać spokojnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 u mnie sprawa ma sie tak. zamknieta buda (3 wiatraki + wentyl zasilacza) temp otoczenia jakies 20 C temp w idle 39 w stres do 45. obroty wiatraka 2000 obr. Zwazywszy na to ze to stary Athlon XP i to mocno wykrecony jest dobrze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 jak na takich malych ogbrotach to tempe masz znakomitą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 no gdybym wierzyl temu co podaja czujniki i bios to jest wrecz cudownie ale i tak reszta wiatrakow robi swoje jesli chodzi o halas - w kazdym razie przyzwyczailem sie juz bo komp chodzi 24/7 :D btw. nie wiem skad sie biora bajki o tym ze ktos ma 30 w stresie na boxowym coolerze na podkreconym procku , jeszcze najlepiej przy zamknietej obudowie ... czy to myslenie typu "haaa i co kto jest najlepszy i ma najnizsza temp?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 no gdybym wierzyl temu co podaja czujniki i bios to jest wrecz to_slowo_zostalo_wyklete_z_tego_forum ale i tak reszta wiatrakow robi swoje jesli chodzi o halas - w kazdym razie przyzwyczailem sie juz bo komp chodzi 24/7 :D btw. nie wiem skad sie biora bajki o tym ze ktos ma 30 w stresie na boxowym coolerze na podkreconym procku , jeszcze najlepiej przy zamknietej obudowie ... czy to myslenie typu "haaa i co kto jest najlepszy i ma najnizsza temp?" Zapewne tak. Chyba ze ktos na azocie jedzie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio_17 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 u mnie 40 idle stres 43-44 na FalconRock II. temperatura odczytywana z diody procka a tam chyba cieplej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja się nie będę chwalił nie pokazując przynajmniej jakiegoś screen'a. Procek to oryginalnie Athlon Xp 1.7Ghz. Fsb w góre i kręci się jako 1.9Ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 39 stopni to nie tak malo, czegolnie przy wiatraczku na 4800, ja jak podkrece na maxa wiatrak czyli 3000 rpm to mam kolo 30 st ale w budzie jest 25 stopni a nie 11 :D :D :D to chyba palomino masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 2170 Mhz Vcore 1.8 idle 42 stres 49 by cpc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 e jak na cpc to nawet spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Idle 63 Stress 71-73 ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 ja bym zaczal sie interesowac troche swoim chlodzeniem bo to nie za dobry wynik !! no chyba ze plyta przeklamuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...