JansOn Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Na wp jest taka gry tylko że trzeba se za nią zapłacić... Ma może ktoś coś podobnego do tej gry jakąś www albo po prostu .exe ? Jeżeli tak byłbym wdzięczny za źródło Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Na wp jest taka gry tylko że trzeba se za nią zapłacić... Ma może ktoś coś podobnego do tej gry jakąś www albo po prostu exe ? Jeżeli tak byłbym wdzięczny za źródło Pozdro Lepiej żeby nikt nie miał... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JansOn Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 dlaczego ? widziałem pare gier bilardowych na kompa... może akurat ktoś ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 dlaczego ? widziałem pare gier bilardowych na kompa... może akurat ktoś ma...Oczywiście, nie ma problemu jeśli to będzie w 100% legal, ale chodzi mi o to, aby ktoś nie był za miły i nie podsyłał linka do tego exe-ka, za którego trzeba zapłacić wp... A jak Cię interesuję coś z darmowych gier to uderz tu: http://www.kurnik.pl/ 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JansOn Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Nie, nie chodzi mi o .exe z wp :] Ja tylko podałem przykład bo akurat na wp jest bardzo fajna ta gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 A jak Cię interesuję coś z darmowych gier to uderz tu: http://www.kurnik.pl/ 8) albo www.miniclip.com ;) a co do fajnych bilardow to polecam "cue club" - tyle ze ni pamietam czy byl tam snooker :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 www.miniclip.com ;) a co do fajnych bilardow to polecam "cue club" - tyle ze ni pamietam czy byl tam snooker :) Był snooker... A co do linka to bardzo fajny, ja jeszcze zapodam jednego: http://www.shockwave.com/sw/home/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JansOn Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 A gdzie ten cue club jest ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 A gdzie ten cue club jest ? :]Cue Club-a tu nie znajdziesz... Możesz poszukać gry w empikach itp. Myśle, że będzie tania bo wyszła już kupe czasu temu, ale naprawde jest ekstra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JansOn Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Aha ok fes dzięki za info :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 A gdzie ten cue club jest ? :]Cue Club-a tu nie znajdziesz... Możesz poszukać gry w empikach itp. Myśle, że będzie tania bo wyszła już kupe czasu temu, ale naprawde jest ekstra... jakis rok temu byla w cd-action :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 A jak Cię interesuję coś z darmowych gier to uderz tu: http://www.kurnik.pl/ Kucyk? czyżbyś bywał w kurniku?? Może mała rundka w 1000 kiedyś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Na www.staregry.pl stare gry chyba sa jakies ale co do legalnosci ( 99% jest juz pewnie taka stara ze sa free) to nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Na www.staregry.pl stare gry chyba sa jakies ale co do legalnosci ( 99% jest juz pewnie taka stara ze sa free) to nie jestem pewien. co 24 godziny bedzie kasował sciagał i od nowa :D i bedzie legalnie :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Na wp jest taka gry tylko że trzeba se za nią zapłacić... Ma może ktoś coś podobnego do tej gry jakąś www albo po prostu .exe ? Jeżeli tak byłbym wdzięczny za źródło Pozdro Gamedesire Tutaj macie te same gry co na WP. Gracze.pl moja strona o tych że grach A nie internetowo to world championschip snooker 2003:D:D: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...