wilk100 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Mam pytanie czy jest jakis program do usuniecia bannerow reklamowych z tlenu.? czy tez z Msn Messenger. Osobiscie nie znalazlem do innych tak ale do tego nie. Narazie reklamy usuwam wten sposob ze blokuje je firewallem dane IP ale szukam takiego programu ktory by to zrobil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 A nie lepiej zainstalować sobie mirande??? Trzeba sobie ułatwiać życie a nie kombinować :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 w tlenie: Wyszukujesz plik "hosts" 98/me: C:windowsHosts.sam XP: C:windowssystem32driversetchosts Otwierasz plik w notatniku i w ostatniej linjice dopisujesz: 127.0.0.1 a2.o2.pl localhost (pamietaj po tej czynnosci otworzyc tlena ponownie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 RoKFor : Zrobiłem tak jak napisałes i pomogło. Teraz w oknie rozmowy w tlenie nie mam reklam ale w oknie wysyłania SMS'ów są :( Program tlen mam w wersji 4.50 Nie wiesz może jak w oknie wysyłania sms'ów usunąć te reklamy??? Tlen jest bez żadnych pluginów czyli standardowy program do wysyłania sms'ów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...