Liquid Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Co najlepiej ustawić w decoder configuration żeby mieć jak najlepszą jakość? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Odpal Decoder Configuration i daj na MAX w prawo Quality Level oprocz tego mozesz wlaczyc Smooth Playback i Double Buffering. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost15 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Nie wiem dlaczego ten 5.02 nikomu nie chodzi dobrze bez zmiany ustawien, jak mialem divx 5 to chodzilo cacy, moim zdaniem ten 5.02 jest zrąbany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost15 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 po za tym zmienialem juz ustawienia w taki sam sposob jak kazales i to nic nie dalo (pod xp sie zacina film ale na 98SE chodzi cacy naet bez zmiany ustawien)( przynajmniej mi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Nie wiem dlaczego ten 5.02 nikomu nie chodzi dobrze bez zmiany ustawien, jak mialem divx 5 to chodzilo cacy, moim zdaniem ten 5.02 jest zrąbany Mnie chodzil dobrze ale zmienilem ustawienia na takie jak wyzej, chociaz to niewiele zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 u mnie chodzi dobrze tylko nie wszystko moge wlaczyc, dziwne no nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 U mnie Divx 5.0.2 działa dobrze, nie mogę narzekać a na pewno lepiej niż 5.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost15 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 moze to jeszcze zalezy kto jaki ma sprzeti windows , bo jak mowilem pod xp mi nie dziala a pod 98 chodzi jak zloto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost15 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 z tego co widze to macie lepsze procki od mojego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 u mnie chodzi dobrze tylko nie wszystko moge wlaczyc, dziwne no nie ? Jak wlaczysz Overlay to wtedy bedziesz mogl wszystko wlaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 faktycznie teraz dziala, thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...