p3dzi0r Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Co sądzicie o Aukcjach WP, są one bezpieczne, czy ktos juz dokonywal zakupów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cynkiel Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Duża część rzeczy które kupuje się przez NET jest ściemą. Ja osobiście kupowałem jedną rzecz t/j kabelek do telefonu. Dostałem go po dwóch tygodniach. Ale dużo znajomych co coś kupowali to dostawali deski, styropian, albo po prostu nic :( Rób jak chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Nie wiem jak jest na WP, ale od dluzszego czasu handluje na Allegro i tylko 2 razy sie przejechalem, trzeba zwracac uwage z kim robisz interes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Też tak myślę, mam za sobą na allegro 6 zakupów, 2 sprzedaże i wszystko poszło sprawnie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 nie znam WP, ale na Allegro nawet ostatnio kupilem grafike ATI PCI, kiedys telefon, jeden sprzedalem. Znajomi tez duzo wiecej handluja i zadnych problemow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Podpisuje sie podtym... alegro jest bezpieczne... qpiłem cyfrowke i wentylator... znajomy handluje grafikami...ja sprzedaje oryginalne cd'ki i kasety z muzyka (jak kogos interesuje metal to na priva ;)... Wszystko było okej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ja rowniez mam spore doswiadczenie na allegro (26 czy 27 tranzakcji) i jeszcze nie zdarzyla mi sie zadna wtopa (odpukac), wystarczy patrzec na opinie, wyciagac wnioski i nie bedzie problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ja rowniez mam spore doswiadczenie na allegro (26 czy 27 tranzakcji) i jeszcze nie zdarzyla mi sie zadna wtopa (odpukac), wystarczy patrzec na opinie, wyciagac wnioski i nie bedzie problemow. Ja tez tam qpuje, lae w szczegolnosci uszkodzone modele:)), np. GF ze zle zupdejtowanym BIOSem...:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...