soltys Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 jw, najlepiej jak najtaniej, a glosniki beda sluzyly do gier i sluchania muzy pozdr :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Za taka kwote do sluchania muzy lepsze sa jaki uzywane kolumienki i wzmacniacz do nich. Tak samo do gier ale jak chcesz 5.1 to bierz cos od Creativa. Im wieksza moc, i buda suba tym lepiej. Poszukaj w: sirius.pl benchmark.pl komputronik.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 eee 330zl 5.1 Creative INSPIRE POLECAM mi sie ten zestawik podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 eee 330zl 5.1 Creative INSPIRE POLECAM mi sie ten zestawik podobajedyne dobre rozwiazanie lecz lepiej dozbieraj do p580 creativa ;] mam i graja lepiej niz 5100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ja za Creativa 4.1 dałem 249 zł. Używam ich głównie do słuchania muzyki i ogładania filmów. W porównaniu z moimi poprzednimi 'pierdziawakami' są o niebo lepsze i jestem z nich zadowolony. polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...