pawelec_x Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Dałem to tutaj a nie do Elektroniki bo mało ma to związku z elektroniką :wink: Zaczne od tego że tak sobie pomyślałem że pomaluje swojego koma którego niedawno dostałem za darmo. Mam kilka pomysłów jak to wykonać, i chciałem się was poradzić który będzie lepszy, a może podsuniecie inny. Mam dwa kolorki farb niebieski i srebrny, oba metaliki, oraz bezbarwny lakier. Pomysł 1 to taki że pomaluje na jakiś kolor potem narysuje jakiś obrazek cienkopisem lub flamastrem i pomaluje to bezbarwnym lakierem Pomysł 2 : pomaluje jednym kolorem, potem zakleje część tak by się ułożył jakiś wzór. Pytanie 1: Który pomysł jest lepszy? Pytanie 2 : Czy w Pomyśle 1 gdy namaluje wzór cienkopisem to przy lakierowaniu nie rozpłynie się? Pytanie 3: Może jeszcze jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 buehehhehe... Zawad.. Nudzi Ci sie, co?? nie wiem, weź sie upij porzadnie w Sylwka, to może Ci przejdzie z głupimi pomysłami.. a tak apropo telefonu.. zamaluj wyświetlac.z. ..wtedy bedzie to naprawde zajebisty i orginalny telefon:P Pozdrawaim G@wel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 he he tAk nudzi mi sie nie mam co robić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 jak niemasz co robić, to sie cyckiem pobaw, a nie zaśmiecasz forum:P i sobie posty nabijasz:-P Pozdrawiam G@wel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Gawel a moze ty chcesz aby tobie sie troche ponudzilo???? MOze ty przez jakis czas nie pozasmiecasz forum i nie ponabijasz sobie postow???? Pytanie moze i glupowate ale jakies. Jezeli chce modowac telefon ma prowo sie dowiedziec czegos od innych co juz to robili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Jeżeli dość ładnie rysujesz to w sumie fajny jest pomysł 1 ;) Wydaje mi się, że jakby wszystko przeschło to raczej podczas (ostrożnego) lakierowania nie powinno sie nic dziać :? (Chociaż nigdy nie próbowałem, może spróbuj najpierw coś zrobić na jakiejś płytce i sprawdź jak lakier na to działa :| ) Gawel > Nie rozumiem po co ktoś miał by sobie posty nabijać :? :?: Czyżby jakiś konkurs jest na forum czy co :?: (Bo ja nic o tym nie wiem ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 heh.. nie no.. niema zadnego konkursu.. poprostu wkurozny wtedy bylem.. hehe.. juz mi przeszlo.. a co do tematu.. to jak chce sie lakierowac jakis wzor namalowany czyms, to wszystko zalez od tego, jaki to jest lakier, i czym jest namalowane.. to jest wszystko chemia, wiec lepiej to sprawdzic na jakiejs plytce, tak jak radzi CaPeK. PS. pawelec_x pochwalisz sie jak to zrobisz, co??:P dasz fotki, albo przyniesiesz ta ciegielke do mnie na klatke:P Pozdrawiam G@wel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Już postanowiłem. Kumpel co fajnie rysuje, walnie mi jakiś obrazek z tyłu. Tło Zrobie niebeskie + z przodu jakieś srebrne wzorki. Zapodam foty przed i po jak skończe i znajde jakiś srewerek, niestety nie mam aparatu więc będą to tylko skany, ale mam nadzieję zę coś będzie widać. A i jeszcze jedno. Chodzi o malowanie przodu, obudowa ma tam taką szarą część wokół wyświetlacza, mój brat twierdzi że można ją odkleić a potem przykleić, co wy o tym myślicie, uda cię, czy lepiej po prostu zakleić ten element? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Kup se nowa obudowe i po sprawie ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 moge sobie kupić nową ale nie będzie ona zrobiona przezemnie, orginalna, niepowtarzalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...