michalak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Prosiłbym o stworzenie hall of fame ale podawalibyśmy wyniki w 3dmarku03? Bo skoro istnieje taki dla 3dmaka01 to nie widze przeciwwskazań. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 :arrow: michalak - zmien temat. nie pisze sie poźba, tylko prośba! przylaczam sie rowniez do prosby. moze jeszcze pcmark2002? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Dolaczam sie do prosby 3DMark 2003 Hall of Fame, PC Mark 2002 niekoniecznie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 no przydal by sie taki hall of fame na 3dmarka 2003 :D chociarz nie zająłbym w nim dobrego miejsca :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 :arrow: michalak - zmien temat. nie pisze sie poźba, tylko prośba! przylaczam sie rowniez do prosby. moze jeszcze pcmark2002? Wybacz, troche nieprzytomny pisząc ten topic. Ale prośba jest aktualna nadal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 chcesz go prowadzic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 chcesz go prowadzic ?A mógłbym? Bo z chęcią podejmuje się prowadzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 no przydal by sie taki hall of fame na 3dmarka 2003 :D chociarz nie zająłbym w nim dobrego miejsca :? W 3dmarku03 najbardziej liczy się grafa, jak ją dobrze podkręcisz to będziesz miał super wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 moze bym mial jakies szanse ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 dajcie HoF 03, skoro jest 2001.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Dobry pomysł - jestem za!!! A może by tak jeszcze Aquamark??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Przychylam sie do prosby choc moje nedzne 4k z kawalkiem wypadna bledziutko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Stworzyłem Hall Of Fame na Extremalnym Podkręcaniu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 "Przysyłajcie wyniki wraz z LINKIEM DO ORBA" - a niby jak mam to zrobić, skoro net mam w robocie? :evil: Mogę co najwyżej przesłać zrobiony zrzut ekranu po teście wraz z robionym przez 3DMark'03 plikiem *xls. Weź pod uwagę, że nie można dać wyniku do ORBa z kompa nie podłączonego do netu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 "Przysyłajcie wyniki wraz z LINKIEM DO ORBA" - a niby jak mam to zrobić, skoro net mam w robocie? :evil: Mogę co najwyżej przesłać zrobiony zrzut ekranu po teście wraz z robionym przez 3DMark'03 plikiem *xls. Weź pod uwagę, że nie można dać wyniku do ORBa z kompa nie podłączonego do netu.Dobrze wyślij screena. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 jak tylko wpadnie mi w łapy 2.4 HT i Hynixy - zapuszcze 03 smarka i dam wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 to ja ide do domu... moje 4357 punkcikow to chyba za malo zeby sie dostac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 to ja ide do domu... moje 4357 punkcikow to chyba za malo zeby sie dostac :(no coś ty w tej chwili byłbyś na 3 pozycji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 dobra to ja zapodaje zaraz ci screena i exelowy wynik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 a moje ~2500 ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 a moje ~2500 ?? :lol:to niestety za mało coś mało ludzi sie zgłosiło, czekam na wyniki Lancera, Mk**, turzola i innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Może zrobić osobny dział Hall Of Fame i wyniki popularnych benchy (3DMarki, PCMark, CCR, Sandra (?) ...) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 To chyba powinien powstac osobny dzial forum: Hall Of Fame i tam wlasnie poszczegolne kategorie :) i kazda prowadzi inny user i opowiada glowa przed moderami jak cos spieprzy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 6483 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 6483rozumiem że to twój wynik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Mi sie wydaje, ze warto by bylo od razu kolo wynikow i nickow dac linka do ORBa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Mi sie wydaje, ze warto by bylo od razu kolo wynikow i nickow dac linka do ORBa.nie zawsze jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 bomba generał nie aktualizuje 3dmarka 2oo1 ... uu uu uuu moge przejac obsluge rankingu :P :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 bomba generał nie aktualizuje 3dmarka 2oo1 ... uu uu uuu moge przejac obsluge rankingu :P :]chcialbys :] :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 sasasasasasasasaaaaa :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...