Aimar Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Chicken ty nadal masz z tym problem ?? Po tym jak Ci przesłałem te fotki myślałem że już wszystko będzie OK... Co do tej serii to nie mam pojęcia...mój dał się podkręcać, ale już go opchnąłem i przeszedłem na procki AMD bo są o wiele lepsze :) Nie ma sensu się męczyć na tych Celkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHIKEN Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 jak juz mowilem polaczylem te cholerne nozki i napiecie sie nie zmienilo i jak widac w podpisie tylko dalo rade do 710 z biosu i tak malo :? a za ile sprzedales swojego proca :?: ja tez bym przeskoczyl na AMD ale jak narazie zostaje mi posiedziec na tym i zbierac kaske na modernizacje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 No ja tego swojego razem z płytą sprzedałem za 150zł...trochę dołożyłem i teraz przekręciłem Durona 1400 na 1800...jeszcze trochę poczytam i zabieram się za odblokowanie L2 i wtedy będzie ciekawie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Dorwalem dzis od kumpeli kompa do reanimacji :lol: - przeinstalowanie Windy i ogolne sprawdzenie. Jest to Celeron 633MHz FCPGA i Gigabyte 6BX7 + 64MB Sdram PC100. Mam zamiar pocisnac go troszke :twisted: Pytanko: - czy 9.5x100 na default Vcore (1.7V) bedzie bezpieczna granica? Cooler jakis Titan - bardzo licho wyglada ...przesmarowalem juz rdzen AS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Na 1.7 raczej nie pójdzie. Zapodaj mu 1.8 i powinien polecieć, jak nie to 1.85 i będzie chodził (u mnie jest 1.8 i stabilny 100%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ble... moj chodzil na 1110 mhz w zime :P o 2 w nocy :P jak na dworzu bylo -20*C :P ale temp nie mogla przekraczac granic 10*C bo jak przekroczyla to zwis :P bleee :P ja tez chce takiego co na 1110 chodzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 No...ja tego mojego żeby przekręcić musiałem zmienić napięcie na 2V, i chodził, ale później obniżyłem na 1.9 i też chodził :) Spoko się ten procek kręci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Kurde cos jest nie tak...Odpalam tego kompa - chodzi 1s i sie wylacza. Pozniej sie nie da w ogole odpalic... Zrobilem clear cmos to znow odpala sie na 1s i wylacza 8O Chyba mobo ma jakies zabezpieczenie bo cos mi tu nie gra.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Nio...coś nie tak...Może to wina zasilacza ?? (Bo to po zmianie napięcia na procku ??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...