CrazyTomHero Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Mam pytanie do Was wszystkich (tych co to przeczytaja) czy ktos wie albo ma Inwerter do przewodów świecących 3V ??(taki co jest w ofercie www.4max.com.pl). Moze ktos znalazl w necie schemat tego uzadzonka... abo chociaz moglby podeslac zdjecie rozebranego... (tj. płytki)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 ja mam.. co prawda nie od tego, ale zaloze sie ze to o to samo chodzi.. urzadzonko to na wejsciu ma 3V +/- 0.5V a na wyjsciu 125V i ok 500Hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 To to Twoje urzadzonko do czego jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 tylko prosze sie nie smiac.. otuz kiedys dawno temu kupilem w elfie taka folie elektroluminescencyjna (swiecaca na zielono) i do tego trzeba bylo miec takie urzadzonko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 tylko prosze sie nie smiac.. otuz kiedys dawno temu kupilem w elfie taka folie elektroluminescencyjna (swiecaca na zielono) i do tego trzeba bylo miec takie urzadzonko moze dasz znac jakis schemat itp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 no wiec w elfie www.elfa.se sa 2 takie zabawki jedna na nr. 75-559-49 a druga 75-559-56 sa bardzo male.. i dosc drogie 40 zl/ sztuka.. nie rozbieralne.. zalane zywica.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 To jest tak jak w przypadku samochodow. Wole tuning srodka i lubie zdziwic niektorych posiadaczy GTI swoim Mitsubishi bez pozorow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 eeeee sorki ale nie czaje... o co biega?? jakie mitshubishi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 eeeee sorki ale nie czaje... o co biega?? jakie mitshubishi ?? O te tuningi obodow. Sa niepotrzebne i zabieraja kase, ktora mozna przeznaczyc na srodek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 A no fakt ale jak ktoś ma nadmiar kasy a nie chce sie podzielić z nami ... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 no niby tak.. to zalezy jak co nazywac... no bo taka modyfikacja polegajaca na poprawieniu przeplytw powietrza czy tez na wiciszeniu kompa to moim zdaniem calkowicie uzasadnione... a swiatelka, plexi itp.. to zalezy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 no niby tak.. to zalezy jak co nazywac... no bo taka modyfikacja polegajaca na poprawieniu przeplytw powietrza czy tez na wiciszeniu kompa to moim zdaniem calkowicie uzasadnione... a swiatelka, plexi itp.. to zalezy... No wlasnie o to mi chodzi. Nie potrzebne mi owiewki, swiatelka, spojlery, alumy, itp zeby zostawic GTI na zielonym :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmek Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 czyli uwazasz ze Tuning to tylko i wylacznie wybajezanie maszyny, a te normalne "sensowne" zeczy to sie nazywaja.. mod. ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 czyli uwazasz ze Tuning to tylko i wylacznie wybajezanie maszyny, a te normalne "sensowne" zeczy to sie nazywaja.. mod. ??Nie. Sa dwa rodzaje tuningu: facelifting- pieknie, swieci wszystko, blyszczy i ciulkowo chodzi :P hardcore (ze tak nazwe)- wnetrze wypas i nie ma lasy juz na facelifting. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 czyli uwazasz ze Tuning to tylko i wylacznie wybajezanie maszyny, a te normalne "sensowne" zeczy to sie nazywaja.. mod. ??Nie. Sa dwa rodzaje tuningu: facelifting- pieknie, swieci wszystko, blyszczy i ciulkowo chodzi :P hardcore (ze tak nazwe)- wnetrze wypas i nie ma lasy juz na facelifting. A jak mas juz na starcie wnetrze wypas, i robisz outward-tuning ? 8O Jak to sie bedzie wtedy nazywac :?: Chyba najlepiej by bylo gdyby komp byl i "in" i "out" ze Cie zacytuje "wybajerzony" ??? 8) :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 A jak mas juz na starcie wnetrze wypas, i robisz outward-tuning ? 8O Jak to sie bedzie wtedy nazywac :?: Chyba najlepiej by bylo gdyby komp byl i "in" i "out" ze Cie zacytuje "wybajerzony" ??? 8) :mrgreen: To wiadomo. Lecz jakbym mial wylozyc przypuscmy 500 pln na wybajerzenie obudowy i zapaleniu kilku swiatelek to wolalbym nowy procek lub grafe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 A jak mas juz na starcie wnetrze wypas, i robisz outward-tuning ? 8O Jak to sie bedzie wtedy nazywac :?: Chyba najlepiej by bylo gdyby komp byl i "in" i "out" ze Cie zacytuje "wybajerzony" ??? 8) :mrgreen: To wiadomo. Lecz jakbym mial wylozyc przypuscmy 500 pln na wybajerzenie obudowy i zapaleniu kilku swiatelek to wolalbym nowy procek lub grafe. Eee no wiadomo, ja nie gadam o wywalaniu tylu zlotowek na sam wyglad :? Ale zainstalowanie jakiegos panelka ster. ladnie swiecacego , troche sprayu , grille itp. Ladne , ale i funkcjonalne musi byc, dlatego zrezygnowalem z iluminatora i transparentnej budy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 w momencie gdy mam wypas w srodku tzn plyta glowna z bialym pcb niebieski radiator thermaltake'a na ramkach i chipsecie a do tego Zalman 6000ALCu to niby dlaczego nie mialbym zrobic sobie wypasu na zewnatrz co zreszta uczynilem - zerknijce na www.moded-kompz.prv.pl do galerii a druga sprawa jest taka ze nie zwsze ma sie od razu 500 zl na nowego proca czy grafe tak jak jest to w moim przypadku a metoda malych krokow zdaje egzamin i nie wszyscy potrzebuja hiper ultra szybkiej grafy ja mam voodoo2 i mi styka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 wlasnie caly pic polega na tym zeby wyposrodkowac miedzy dobrym sprzetem i zajebistym modem, na cholere mi p4 miloin ghz kiedy komp wyglada do [gluteus maximus], ja na pewno wydalem na moda wiecej niz 500 dotychczas, a to zupelnie nie przeszkadza mi w kupieniu gf4 ale to juz zupelnie inna sprawa :), tak wiec jak ktos gada glupoty o tym ze lepiej kupic sprzet niz troche zmodowac obudowe to znaczy ze w ogole nic nie kuma :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 i jescze powiem ze szybka + podswietlenie w kompie, ale szyba a nie zadna plexa, to podstawa absolutna, mod RULEZ!!!, aha i config to kt266 i xp 1500+ jakby ktos mial watpy w temacie kiepskiego sprzetu, po prostu trzeba zlapac bakcyla panowie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 na cholere mi p4 miloin ghz kiedy komp wyglada do [gluteus maximus]A po cholere mi piekny wyglad jak i tak nie odpale np. RCTW ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 na cholere mi p4 miloin ghz kiedy komp wyglada do [gluteus maximus]A po cholere mi piekny wyglad jak i tak nie odpale np. RCTW ? ale zbaczamy z tematu... ma moze ktos tego schemat??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...