frstjob Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 no jak to jak. wkladam srubokret [plaski ofcoz] miedzy finy i odginam na zewnatrz. very simple ;) Coś mi się ubzdurało, że sam robiłeś radiatory. :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Mam tą kartę, idzie jak w podpisie (wentyl standard, radiatorki cooler master miedź + nawiew wentylem 8x8). Jestem zadowolony ale zastanawia mnie jedno, czego lepiej używać aniso x8 quality czy aniso x16 speed. Codzi mi tylko o to przy którym będzie lepszy obraz, bo prędkościowo są porównywalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Mam tą kartę, idzie jak w podpisie (wentyl standard, radiatorki cooler master miedź + nawiew wentylem 8x8). Jestem zadowolony ale zastanawia mnie jedno, czego lepiej używać aniso x8 quality czy aniso x16 speed. Codzi mi tylko o to przy którym będzie lepszy obraz, bo prędkościowo są porównywalne? Przecież sam możesz to stwierdzić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam Jeden koleś mi sugerował że te ostatnie 9700np są jakieś badziewne - awaryjne, wielu ludzi dostaje np. odrazu zepsutą kartę, albo kaszanią się później bo to jakieś ostatnie niedopracowane serie, ktoś z was podziela te opinie? Czy można to bez obawy brać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam Jeden koleś mi sugerował że te ostatnie 9700np są jakieś badziewne - awaryjne, wielu ludzi dostaje np. odrazu zepsutą kartę, albo kaszanią się później bo to jakieś ostatnie niedopracowane serie, ktoś z was podziela te opinie? Czy można to bez obawy brać? Wystarczy w zagadnieniach podstawowych zobaczyć czy ludzie piszą że te 9700 to padaki. Mi dzięki Bogu działa ok. A Twój kumpel chyba Ci zazdrości że nosisz się z zamiarem zakupienia zajebistej karty :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam Jeden koleś mi sugerował że te ostatnie 9700np są jakieś badziewne - awaryjne, wielu ludzi dostaje np. odrazu zepsutą kartę, albo kaszanią się później bo to jakieś ostatnie niedopracowane serie, ktoś z was podziela te opinie? Czy można to bez obawy brać? Wystarczy w zagadnieniach podstawowych zobaczyć czy ludzie piszą że te 9700 to padaki. Mi dzięki Bogu działa ok. A Twój kumpel chyba Ci zazdrości że nosisz się z zamiarem zakupienia zajebistej karty :D Pozdrawiam. Z twojej wypowiedzi nic nie rozumiem... Chyba chcesz powiedzieć że to zajebista karta jak działa, bo wiele z nich jest popsuta, tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 wiele ??? Jakie wiele ??? Regularnie śledzę topiki o R9700 bo sam takowego zakupiłem zaraz po Nowym Roku w Komputroniku i te przypadki można policzyć na palcach jednej ręki (pewnie nawet u stolarza z 30 stażem :P) ... Może się mylę, ale raptem 2 czy 3 osoby miały problemy z kartą od początku... Reszta to narzekania podkręcaczy którzy chcieliby za 900 zeta mieć 9800Pro obwieszonego wiatrakami jak w tunelu aerodynamicznym :twisted: ... Jak wiesz co chcesz kupić to bierz - ryzyko trefnego egzemplarza jest bynajmniej niewiększe niz innych kart typu "bulk" (gołych i wesołych hie hie) .... PS. Zresztą podobna sprawa jest z Chieftecami - trochę wcześniej był to best i zupa gut zasilacz. Jak go kupiło xxx osób to się okazało że wcale taki extra nie jest, bo są na rynku słabsze/kopnięte egzemplarze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam Jeden koleś mi sugerował że te ostatnie 9700np są jakieś badziewne - awaryjne, wielu ludzi dostaje np. odrazu zepsutą kartę, albo kaszanią się później bo to jakieś ostatnie niedopracowane serie, ktoś z was podziela te opinie? Czy można to bez obawy brać? Wystarczy w zagadnieniach podstawowych zobaczyć czy ludzie piszą że te 9700 to padaki. Mi dzięki Bogu działa ok. A Twój kumpel chyba Ci zazdrości że nosisz się z zamiarem zakupienia zajebistej karty :D Pozdrawiam. Z twojej wypowiedzi nic nie rozumiem... Chyba chcesz powiedzieć że to zapupista karta jak działa, bo wiele z nich jest popsuta, tak?? Chodzi o to że mało osób żaliło się że ma padniętą kartę, albo że padła. Z tego co wiem to działają dobrze o dość ładnie się podkręcają więc wszystko jest ok. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no to luz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 I ja zamówiłem tego radeonka, na pierwszy ogień pójdzie v-mod i będziemy kręcić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 I ja zamówiłem tego radeonka, na pierwszy ogień pójdzie v-mod i będziemy kręcić :twisted: Przecież masz już temat o 9700, taki jeden założył :D :D :D :wink: Pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ale tu jest temat o radeonach 9700 z KOMPUTRONIKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ale tu jest temat o radeonach 9700 z KOMPUTRONIKA Hehehe it was a joke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ale tu jest temat o radeonach 9700 z KOMPUTRONIKA Hehehe it was a joke :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...