Slayer Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Zciągałem Half -Life z prędkością 134 kilo/s 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 był juz taki topic...moj nawet.......ale skoro jest ja mam od 1-10kb.........a jakie masz łacze.....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 ftp://ftp.master.pl/tmp/speed.jpg hehehe :) to nie mój wynik tylko jednego takiego śledzia :) ja mam od 1-40kb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 11 kb/s na esdeji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 był juz taki topic...moj nawet.......ale skoro jest ja mam od 1-10kb.........a jakie masz łacze.....? Niby 1 MBit na 30 osób....a nawet 50- 60!!! Pojęcia nie mam, ale podobno mają dodać u mnie jeszcze 1 MBit w tym roku( może już dodali?). Ja w każdym razie jestem zadowolony z tego co mam :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 ......a jeżeli chodzi o transwer- to z serwerów idzie koło 200 KILOBAJTÓW/S!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 ja mam maly transfer max mialem kolo 30 moze cos ponad to, a tak to jakos z 10 nie wychodzi ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 ......a jeżeli chodzi o transwer- to z serwerów idzie koło 200 KILOBAJTÓW/S!!!! Slayer ty tak nie skacz... bo przyjde do Ciebie i ogranicznik zaloze :twisted: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 ......a jeżeli chodzi o transwer- to z serwerów idzie koło 200 KILOBAJTÓW/S!!!! Albo dziala kompresja albo masz juz to dodatkowe 1mbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Witam.Ja na kazzie jak narazie to osiągnołem transwer koło 40kbs :( Troche mało ale i tak się ciesze. :D ___________ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 A ja sobie ściągam właśnie z Kazy film i mam transfer średnio koło 8kb/sec i co? I SIĘ CIESZĘ! :) Tak to jest jak ma się SDI :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 a mi tam astral kazza zablokowal, ale jak jeszcze dzialal to do 50 kilo szlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 a mi tam astral kazza zablokowal, ale jak jeszcze dzialal to do 50 kilo szlo A jak to ma sie do regulaminu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja mam od 1 do 46Kb :? wydaje mi się że troche mało jak na Chello :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 a mi tam astral kazza zablokowal, ale jak jeszcze dzialal to do 50 kilo szlo A jak to ma sie do regulaminu? a zrobili tak fajowo bo jacys frajerzy nie moga grac nsobie w giery multiplayer, bo im pingi skacza jak jest kazza wlaczona, wiec owi frajerzy zlozyli petycje i kjazza zablokowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 a zrobili tak fajowo bo jacys frajerzy nie moga grac nsobie w giery multiplayer, bo im pingi skacza jak jest kazza wlaczona, wiec owi frajerzy zlozyli petycje i kjazza zablokowali Petycja, petycja ale regulamin ich obowiazuje wiec nie wiem czy to zgodne. Widocznie lacza im nie wyrabialy a wiadomo taniej cos zablokowac niz zwiekszyc przepustowosc lub lepiej skonfigurowac wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 a zrobili tak fajowo bo jacys frajerzy nie moga grac nsobie w giery multiplayer, bo im pingi skacza jak jest kazza wlaczona, wiec owi frajerzy zlozyli petycje i kjazza zablokowali Petycja, petycja ale regulamin ich obowiazuje wiec nie wiem czy to zgodne. Widocznie lacza im nie wyrabialy a wiadomo taniej cos zablokowac niz zwiekszyc przepustowosc lub lepiej skonfigurowac wszystko. no niestety kazaa raczej nie odblokuja :( , ale przynajmniej direct connect dziala, a ja za bardzo nie moge walczyc z astralem bo jestem na "lewo" podpiety :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 a zrobili tak fajowo bo jacys frajerzy nie moga grac nsobie w giery multiplayer, bo im pingi skacza jak jest kazza wlaczona, wiec owi frajerzy zlozyli petycje i kjazza zablokowali Petycja, petycja ale regulamin ich obowiazuje wiec nie wiem czy to zgodne. Widocznie lacza im nie wyrabialy a wiadomo taniej cos zablokowac niz zwiekszyc przepustowosc lub lepiej skonfigurowac wszystko. no niestety kazaa raczej nie odblokuja :( , ale przynajmniej direct connect dziala, a ja za bardzo nie moge walczyc z astralem bo jestem na "lewo" podpiety :) uuu..... :oops: :oops: .... A, żeby nie było, że ja wykorzystuję łączę non stop- nawet żadko ostatnio zciągam coś cięższego, z powodu zapchanego twardziela....mam chyba ze 20 filmów których jeszcze nie obejżałem 8O 8O Oczywiście mowa o kopiach zapasowych :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...