worek Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Była kiedyś taka giera - Slave Zero Biegało sie tam wielkim robotem i wogóle było fajnie :PPPP grałem tylko w demo i nigdzie nie mogłem znaleźć pełnej wersji. Czy ktoś na forum nie orientuje sie czy gra była w Polsce wogóle wydawana? A może była dołączana do jakiegoś magazynu? A może stała się już freewarem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 gra nie była wydawana w polsce.....ale recki były w polskich czasopismach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 szkoda. pamientam CDA było demko - miód gierka. Poprosiłem nawet kleżanke aby mi sciągneła full wersje z jakiejsc ruskiej strony, ale to i tak okazało sie to być demkiem. Wyszła wogole pełna wersja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...