Anti2k Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Prosilbym userow o opinie na temat tego telefonu, bugi ktore najbardziej przeszkadzaja itd. Jeszcze sie nie zdecydowalem i wszystkie uwagi mile widziane. Moze ktos wie gdzie mozna usunac sima z tej motki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Dołączam sie do pytania... też się zastanawiam nad jej zakupem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Dołączam sie do pytania... też się zastanawiam nad jej zakupem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 ...solidnie wykonany, niewygodna klawiatura, mega wqr....cy Omnix pod klawiszem "wstecz" który wciska się przy byle okazji, brak mozliwosci przeprogramowania klawiszy (patrz Omnix), nienajgorszy aparat cyfrowy (muszę zaqpić kabelek i wtedy zobazymy jak te 640x480 wyglada w rzeczywistosci), bateria raczej słaba (3 dni max, bawiąc sie cyfraczkiem spada do 2 dni), czytelny wyswietlacz, itp tyle mi narazie do głowy przyszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zdazylem sie o tym przekonac, dobrze, ze go dla panny kupilem :) I jeszcze wielka lipa, brak darmowych dzwonkow, animacji, gier, w sieci jedna wielka pustka. Poza tym podba mi sie wyswietlacz, jest naprawde czytelny, fotki wygladaja bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 A ja kupilem T610 i jestem zadowolony... ale w nim też są wkurzające przyciski których nie można zmienić ... :-( Ale ogólnie looz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...