kapkama Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Witam!! Jestem w trakcie pracy nad moją budą :D . Chciałbym, abyście doradzili mi co do wentyla. Zrobie sobie boczną ścianke z pleksi i chcialbym umieścić na niej wentyla. Teraz kwestia jak to zrobić... Jeśli moglibyście mi doradzić w tej kwestii byłbym wdzięczny. I jeszcze jedno bardzo ważne pytanie! Zastanawiam się nad tym czym wyciąć boczny panel? Myślałem nad wyżynarką a jeśli tak to czy są jakieś specjalne ostrza? Pomóżcie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 domyslam sie ze chodzi o dziura na wentyl jezeli tak to mozesz ja zrobic otwornica a dziury na srobki wiertarka z wiertlem (najlepiej 5) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 najlepiej przeźroczysty Coolermastera czy coś wytnij dziure to chyba jasne i na nity jakieś plastikowe przeźroczyste ja tak mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 ja wiercilem wierarką, troszke paskudnie wyszlo :/ ale jak dobrze spilujesz bedzie git, no i przy takim rozwiazaniu trzeba grila zapodac zeby nie bylo widac wiercenia pozniej zmienilem szybe na bezwentylowa a moze taki patent wyprobowac.. podgrzewasz dosc mocno jakas puszke po groszku czy cos w tym styul o srednicy 8cm :lol: i robisz dziure w pleksie hehe moze by wyszlo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapkama Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 A w takim razie Radek_BVB ile może kosztować plexi o wymiarach 43/38 cm?? Macie jakieś pojęcie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 A w takim razie Radek_BVB ile może kosztować plexi o wymiarach 43/38 cm?? Macie jakieś pojęcie??ok 20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...