Goofy Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ponieważ miałem strasznie ciemny obraz w grach postanowiłem stworzyć osobny profil kolorów (zwiększyłem jasność i kontrast). Mam teraz jedno pytanie, ponieważ mam dwa profile a przełączanie się pomiędzy nimi nie jest za proste, bo klikam na ikonie nvidii potem wybieram gf4mx potem ustawienia kolorów potem odpowiedni profil. Czy da się jakoś ustawić profil gra aby startował automatycznie podczas uruchamiania jakiejś aplikacji (bądź w ogóle przypisać go do DirectX i OpenGL) a po jej zamknięciu aby uruchamiał się profil pulpitu? Sterowniki to 52.16 karta gf4mx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Mam podobny problem. Na Windows wszystko ładnie ustawione, a w grach za ciemno. O tyle mnie dziwi jedna rzecz, że różne wersje detonatorów róznie to widzą. Popróbuj ze sterownikami. Aha... i nie przesadzaj z kontrastem. Nie wiem jak to jest w najnowszych FXach, ale w sterowniku powinna być oddzielna opckja na ustawienia grafiki 3D i 2D. A dlaczego tak nie ma ? To już nie do mnie pytanie. Wiem, że sporo też zalezy od samego monitora. Ta sama grafa wyswietlana na dwóch róznych monitorach może być jaśniejsza lub ciemniejsza choc w Windows wydaje się być taka sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...