Skocz do zawartości
gabor

Ti 4200 ProlinkPixelViev

Rekomendowane odpowiedzi

Ti 4200 ProlinkPixelViev - czy ta karta to totalna chała, czy może warto się na nią przesiąć z mojego gf mx'a. Nie mam kasy a tą kartę mogę mieć za 350 pln.  

pozdro

zastanow sie jakich slow uzywasz 8O

ta karta zjada wszystkie mx'y razem wziete na sniadanie (bez popitki :wink: ), za ta kase to bierz i nie pytaj dlaczego tak tanio :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecne ti4200 proilnka sa OK ale pamietam czasy kiedy ti4200 wchodzilo na rynek Prolink konkurowal z gainwardem a powiem wiecej bil go MSi tez nie mialo zbytniego polotu jedynie Winfast dorownywal w o/c Prolinkowi na hynixach 4.3ns ja mam takowego do dzis dnia i nie moge powiedziec zlego slowa na ta karte. Nowe wersje prolinkow ti4200 poczatkowo mialy problemy z chlodzeniem ale ten problem zostal juz zazegnany. Za 350 pln jak najbardziej POLECAM!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem Prolinka TI 4200 64 mb 250-500 podkrecona chodziła na 310-607 nostop sprzedałem ja za 450 ze wzgledu na podkrecalonosc i kupiłem TI 4600 za 549zł :) ,Ja polecam Prolinka jest OK tylko ze ze 128 mb bedzie sie pewnie troszke mniej krecila ale pewnie na TI 4400 poleci . A to czy sie opłaci przesiasc z MX na TI wydajnosc Jest WYJEBISCIE wieksza POLECAM ze ta kaske

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem dodać że kartę tą mogę nabyć od znajomego. Karta ma przebieg już prawie rok. Ma 128 ddr na 128 bitach :P i tvout, jeśli nadal polecacie, to nie zastanwiam się i biore :)

dzieki i pozdro

Ja mam dokladnie taka sama karte i nie narzekam wiekszosc gier dziala miw full detalach tak wiec goraco polecam zwlaszcza wzgledem tego mx'a :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi