kapkama Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Mam w planach zrobienie sobie małego moda. Mam na myśli wycięcie prostokąta w bocznej ściance. Mam teraz do tego pytanie!! Mam na stanie wyżynarkę Boscha. Czy można by było nią wyciąć prostokąt w blasze? Czy potrzebuje specjalnego ostrza?? Za każdą uwagę dziękuje!! Nie patrzcie na odpowiedzi, ja poprostu zmienilem troche sens mojego posta :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 katody od sunbeamtecha dwie za 66 zł naprawde dobre :D polecam szukac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48303 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Tak jak kubasik powiedzial te katody z Sunbeama sa naprawde dobre mam 2 niebieskie i roświetlaja mi calutki pokój(oczywiscie sa w kompie :P) a co do wlasnej roboty: Zelowa katoda podswielanie za grosze zrobilem sobie tesh taka i nawet fajnie wygladalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 NIc dodac , nic ujac, ja polecam CI rowniez sunbeama (mam w sumie 4 UV w budzie i niezle daja :twisted: ) chociaz widzialem aurore blue coolermastera i tez niczego sobie bardzo fajnie, jasno swieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ONLY SUNBEAM :!: poza tym kanapkama o tym juz BYLO :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ja mam 2 jakies noname (nie ma u mnie w miescie innych) i tez ladnie swieca :> mozesz sobie jeszcze rozswietlic diodami SUNBEAMA'a wczoraj sobie takie kupiłem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Tak sobie czytam to i czytam. Później patrze na posta (z godz. 20:38) kapkama i już kompletnie zdezorientowany patrze co Wy piszecie :] Już nic nie kapuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Nie wiem ale cos sie stalo ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marty123 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 odpowiadam na pytanie glowne. ja u siebie wycinam wyrzynarka z ostrzem do metalu takie niebieskie. Robie to w ten sposob. najpierw wierce maly otwor okolo 3 mm potem 6,5 mm i w to moge wlozyc ostrze wyrzynarki. I wazna uwaga, blacha musi miec dobre podparcie od spodu bo przy cieciu zaczyna latac i sie wichruje. Rob tez czeste przerwy bo ostrza szybko sie grzeja u mnie mniej wiecej co 10 cm wyciecia przy blasze o grubosci 1 mm. Raz przecholowalem to mialem czerwone ostrze i zeby sie starly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Jak Powiedział marty123 ostrze do metalu - najlepiej żeby miało jak najgestsze zęby no i oczywiście podparcie to podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...