Pietia(lania) Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 No własnie czym roznia , sie te plyty , bo jakos na stronie producenta nie moge znalezc , a korci mnie taki modzik , oczywiscie o ile jest mozliwy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 chipsetem i większą obsługa procesora i jedną opcją w BIOSie do obsługi DDR400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 no wlasnie pokaz mi gdzie masz inny chipset ?? KT4V ULTRA http://www.msi.com.tw/program/products/mai...ail.php?UID=356 KT4V http://www.msi.com.tw/program/products/mai...ail.php?UID=362 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 ultry to bardzie jwypasione wersje. dzisiaj skłądałem kompa na KT3Ultra2-C i płyta miała duze radiatory na mosfetach :!: poza tym było na prawdę sporo opcji w bios'ie, bardzo przyjemna płyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Czy ja wiem :/... moj sasiad na niej dzialal miesiac.. i wolal sie przesiasc na epoxa 8rda3... ale oczywiscie to juz jest inna cena... Plytka owszem... jest niezla... ale jak to moj znajomy ( user tej mobo ) powiedzial... "ta plytka jest idealna dla osob ktore nie chce miec nic do czynienia z przyciskiem DEL przy wlanczaniu kompa"... i wlasciwie to sie z nim zgadzam... Ale wiecie... to tylko moja rada/opinia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Grrr , ale mnie nie interesuja opinie o tej plycie ( z ktorej jestem zadowolony ) , ale o modzie KT4V@KT4V Ultra i co to ewentualnie da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Przepraszam... zwracam honor... poprostu zle przeczytalem pierwszy post... nie zrozumialem cie... Jeszcze raz sorry :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ultry to bardzie jwypasione wersje. dzisiaj skłądałem kompa na KT3Ultra2-C i płyta miała duze radiatory na mosfetach :!: poza tym było na prawdę sporo opcji w bios'ie, bardzo przyjemna płyta.dokladnie tak :) rozni sie tylko wyposarzeniem, nothin' else :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Miałem te dwie płyty - jedna jest na KT400 a druga na KT400a. Co prawda tą pierwszą rzeczywiście można upgrade'ować. Obydwie to w zasadzie to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Miałem te dwie płyty - jedna jest na KT400 a druga na KT400a. Co prawda tą pierwszą rzeczywiście można upgrade'ować. Obydwie to w zasadzie to samo.co :?: ale ty glupoty piep.rzysz :| po pierwsze to sa plyty MSI KT4V oraz MSI KT4 Ultra, a nie KT4V Ultra :| po drugie nie masz racji :| zarowno KT4V jak i KT4 Ultra sa na chipsecie kt400, a na kt400a sa, jak sama nazwa wskazuje MSI KT4AV oraz KT4A Ultra. koniec http://www.msi.com.tw/program/search/ser/S...word=kt4&kind=1 pozdro i jak nie wiesz to nie mow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Kumpel ostatnio kupił KT4AV i znalazłem jedną różnicę: on ma tylko 1 dodakowe miejsce na wentyl, a ja w KT3Ultra mam 4... Wydaje mi się, że wersje ultra produkowane są na rynek HighEnd i mają własnie tego typu smaczki. Wersje V to mainstream. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 te ultry były dla wymagających userów bo np. na mosfetach są radiatory i t ospore, wyposażenie w diody na śledziu w razie problemów, no i biosik całkiem całkiem. zdziwiło mnie tylko że płyta źle rozpoznała elixiry ddr 333 jako CL2 podczas kiedy one są CL2.5 , ale duron chodzi na FSB100 a DDR na 333 i zero problemów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...