FREE_USER Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Ludzi9e pomocy mam to mobo i walcze z ta grafa na nim i nic jak właczy winde i dam via srvice pack + Catalisy to mam niestabilana grafa po ok 30 sek od właczenia windy gaśnie pojawaja sie krzaki na ekranie Dodam ze to win XP Pro wczesniej Radek którego teraz mecze na tym ecs chodził bez problemu na inne mobo :D Dodam ze to chyba kłopot mobo z Radki9em bo na Nvidi wszystko ok :( Szkoda by było juz wszystko robiłem zmiana biosu itp ... Jak ktoś ma tak płytke i radka do tego niech da znać ok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 A service pack przypadkiem nie felerne 4.50?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 nie wiem czy ci to bardzo pomoże ale kolega z roku składał (z cennika, nie ręcznie) kompa dla koleżanki i właśnie dał tego ECS na KT600 i radka 9500. chodzi to dobrze, nic się nie kaszani choć mówi on że asrock na sis 748 (ten z s-ata) jest jakiś żwawszy. via hyperion daj 4.49 (niby jest już4.51 ale np. na stronie MSI najnowszy to 4.49 i może jest jakis tego powód). mam nadzieję, że zasilacz masz w miarę mocny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 No niestety ale servise packi w innych wersjach nic nie daja cos poprostu boli ta płytę i Radka 9600 His Pro wiec UWAGA !!! Testowane na Windows 98, Windows 2000 ,Windows XP, Windows 2003 evaluateuation Zawsze to samo po kilku sekundach od właczenia osa zwiecha + krzaki na ekranie :( łyta na 100% na Nvidi chodzi super wysmienicie tylko z tym radkiem takie jaja :( No Radek oczywiscie tez sprawny wiec na 100% cos jest zrbane w tych ECS wiec UWAGA na łaczenie ich w takiej kombinacji !!!! POZDRO ALLL P.S Mam juz inne mobo :D na nim Radek chodzi jak powinien :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 No niestety ale servise packi w innych wersjach nic nie daja cos poprostu boli ta płytę i Radka 9600 His Pro wiec UWAGA !!! Testowane na Windows 98, Windows 2000 ,Windows XP, Windows 2003 evaluateuation Zawsze to samo po kilku sekundach od właczenia osa zwiecha + krzaki na ekranie :( łyta na 100% na Nvidi chodzi super wysmienicie tylko z tym radkiem takie jaja :( No Radek oczywiscie tez sprawny wiec na 100% cos jest zrbane w tych ECS wiec UWAGA na łaczenie ich w takiej kombinacji !!!! POZDRO ALLL P.S Mam juz inne mobo :D na nim Radek chodzi jak powinien :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bancyf Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Mam też taką konfigurację . U mnie pomogło wyłączenie w biosie agp x8 , na agp x 4. I przestało kaszanić , od tej pory płyta zachowuje się poprawnie , aha , i jeszcze sieciówka nie działa. Musiałem w biosie wyłączyć i wsadzić zewnętrzną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 P.S Mam juz inne mobo :D na nim Radek chodzi jak powinien :D bancyf:Po co odpowiadasz jak nie trza :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bancyf Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Spoko !!! W sumie nic się nie stało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...