j.h.hudy Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 no to tak... po instalce windy na nowym dysku wgralem maxa aby se pograc, a on wyrzuca do pulpitu w trakcie ladowania gry!! mysle sobie ze mam codegena i bardziej pradozerny dysk (przetem byl seagate 10 gb) wiec nie wyrabia, ale zapuszczam 3dmarka a on przechodzi jak buza :roll: wiec skasowalem wszystko co firmy ati, i wgrywam stery od winzgrozy gra hula az milo..... w 3dmarku tylko 20 pkt mniej :wink: wiec czy to normalne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Niestety nowe stery są optymalizowane pod najnowsze karty, na starszych zamiast wzrostu wydajności mamy często zupełnie odwrotny skutek, czsem też gry nie chcą poprawnie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Unbeliever Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Czy któs, w takim razie, mógłby mi poradzić, jakich sterowinków najlepiej używać przy tej karcie? Mam HIS Excalibur Radeon 7000 64 DDR i narazie używam najnowszych catalyst'ów (ver. 4.3)... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Dobre do tej karty są 3.4 i 3.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Max Payne 1 wywala sie zawsze na kazdej karcie ATI i na kazdych sterownikach. Ale jest na to sposob. Po prostu patch i to wszystko wtedy wszystko hula :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 No nie wiem, u mnie bez żadnego patcha na Radeonie 9200 działa normalnie. Chyba że polska wersja jest już spatchowana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 intsaluj omegi z nimi raczej nie ma problemow ja od zawsze ich uzywam i sa spoko zainstaluj omegi na bazie catalistow 3.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...