Skocz do zawartości
gawadam

Pentium 4 2.0 A i mu pokrewne ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam proca P4 2.0A i max na boxowym chłodzeniu doszełem do 2.66 stabilnie 2.80 nie stabilnie, i tu pytanie dla posiadaczy podobnych temu procesorów (szyna 400Mhz itp.) ile Wam udało się z Waszych proców wycisnąć??

ver. SL6GQ MALAY

L233 B065-0341

Thx za odpowiedzi :wink:

PS: Ja kręce bez zmiany napięcia itp. bo na ecs'ie jade a tam nic zmienić się nie da. Ale za pare dni przyjedzie nowy ram i IC7 będę mógł odpalić :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: mialem kiedys P4 2.0A i do tego mobo ACORP 4D845A. udalo mi sie wykrecic wtedy 2580 MHz (20x129). plyta miala ograniczenie FSB do 132 oraz nie miala mozliwosci zmiany napiecia dla pamiatek. chlodzilem to aluminiowym CoolerMaster'em.

wynik podalem tylko dla przykladu. na obecnej mobo OC tego procka wygladaloby calkowicie inaczej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam www.cpudatabase.com

Database chwilowo nieczynna:"NOTICE: The CPU Database will be down for a couple of days while we fix and update the Data."

A pozatym chciałem poznać wyniki oc tego proca osiągnięte przez forumowiczów Tweaka :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam www.cpudatabase.com

Database chwilowo nieczynna:"NOTICE: The CPU Database will be down for a couple of days while we fix and update the Data."

A pozatym chciałem poznać wyniki oc tego proca osiągnięte przez forumowiczów Tweaka :)

Pozdrawiam

jak nieczynne jak siedze teraz tam :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi