mate76 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Witam, Może ktoś wie co trzeba zrobić po przebiegnięciu toru przeszkód w misji treningowej? Zostaje mi 30s i nic się nie dzieje. A potem koniec czasu i od początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost15 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Troche poszukalem i cos skromnego znalanlem jest to wypowiedz jakiegos typa na temat tej gry, napisal tam cos jak przejsc trening ale sam nic nie kumam moze ty bedziesz wiedzial o co chodzi to jest na http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra...a,32,5343,30707 szukaj pod opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 jesli dobrze pamietam, bo juz nie mam tej gry, to u mnie po przeczolganiu sie pod drutem kolczastym nawet wstawac nie trzeba bylo, od razu zaliczal. nie obraz sie, ale robiles wszystko zgodnie ze wskazowkami tego glosika, on dokladnie mowi jak i co trzeba zrobic (zawsze pomiedzy bialymi slupkami jak sa itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...