skopek Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zastanawiam sie czy dwie karty bezprzewodowe Ralink 2460P PCI starczą do połączenia 2 kompów. Ja mieszkam na parterze w bloku i mam kompa w pokoju od strony balkonów. Zaś mój kumpel mieszka w nastepnej klatce na 9 piętrze i ma komputer po drugiej stronie, czyli obok kuchni. Ściany w bloku sa żelbetonowe(chyba kazdy wie). Podaje linka do zdjęcia karty z antenką: http://www.kopernik.gliwice.pl/~skopek/ralink.jpg 802.11b Wireles 11 MBps PCI, Ralink 2460 Jak ktos by wiedzial coś na ten temat to prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 ja mam realteka RTL8180 antenke mam taka sama jak ty ale jezeli tylk opojawi sie jakas przeszkoda miedzy antenkami to mi spada transwer najlepiej jak antenki sie widza to jest spoko u mnie odleglosc to jakies 80m Jesli antenki sie nie beda widzialy w lini prostej to obawiam sie ze bedzie kiszka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 a nie mozecie za okno antenek wystawic ?? jak sie Wam uda i beda sie wzajemnie widzialy to powinno byc OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...