Anshar Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Cos mi sie pokaszanilo w IE6, od pewnego momentu cokolwiek klikne a jest linkiem do sciagania, to zamiast typowego okienka z pytaniem gdzie zapisac itp. widze tylko w status bar dyskietke z czerwonym znaczkiem ze sie cos sciaga (identycznie jak sie czeka na zaladowania prezentacji flashowych). Przypuszczam ze pewnie ustawilo sie ze defaultowo ma byc otwierane przez IE a nie zapisywane czy cos w tym stylu - i tu pytanie: gdzie przywrocic z powrotem normalne sciaganie w IE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Pewnie nie takiej odpowiedzi się spodziewałeś, ale wyp*^&%$ to coś i spraw sobie prawdziwą przeglądarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anshar Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Tez tak zrobilem, uzywam innej przegladarki, ale tylko na IE moge robic przelewy w moim banku, bo niewiedziec czemu na javie suna nie chce chodzic skrypt bankowy (lukas, ing). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voitec Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Mi też coś java nawalała w IE zainstalowałem MyIE2 i dalej nie działało. zacząłem używać Outlooka do przeglądania stron [miazga] ale bank ing mi chodził. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...