MicJes Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Mam to co w temacie i nie mam pojecia, jak wycisnac z niego wiecej niz ~1550. Napiecie do 1.85, na fsb wiecej niz 150 nie wstaje, a po zmanie mnoznika na 11 nawet fsb 145 nierusza. I NEED HELP!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Mam to co w temacie i nie mam pojecia, jak wycisnac z niego wiecej niz ~1550. Napiecie do 1.85, na fsb wiecej niz 150 nie wstaje, a po zmanie mnoznika na 11 nawet fsb 145 nierusza. I NEED HELP!!!Pamieci masz - ze tak sie wyraze - do kitu, to przez nie. Przestaw chociaz na CL3 (bo to sdram) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgadzam sie z moim przedmowca:). I jak widze pamieci skladales z 2 kosci 128 i 256 i mozliwe ze jedna z nich wymieka. Posc obie oddzielnie i zobacz. Praktycznie z pamieciami jest tak ze powinny byc jednakowych firm oraz modele tez takie same. Jesli np: skrzyrzowales noname z Infineonem to ktores z nich sypia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUST Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Napewno jest to wina kości - przy dobrym chłodzeniu powienien wstawać na 12x133 przy 1,8V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...