Goofy Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mam karte MachTV (bt878), której producent znikł i nie mam sterów do xp. Czy są jakieś uniwersalne sterowniki (poprostu do układu ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 http://btwincap.sourceforge.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Dzięki a jakiś soft do odbierania ? I czy jest jakaś szansa na to , że pilot ruszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Dzięki a jakiś soft do odbierania ? I czy jest jakaś szansa na to , że pilot ruszy? www.borgtech.org tam znajdziesz soft do TV/Radio/Pilot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Tam jest tylko borg, który i tak nie potrzebuje strowników. Mi choci o coś bardziej konkretnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Tam jest tylko borg, który i tak nie potrzebuje strowników. Mi choci o coś bardziej konkretnego :) A to chyba nie widzialem o tym :) napewno uzywa sterownikow przy zrzucaniu z TV. Tutaj masz jeszcze jeden soft: http://mikecrash.wz.cz/atv2000/atv2000.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 nie wiem dlaczego ale u mnie na win98se te uniwersalne nie dzialaja :( chcialaem sprawdzic jak wyglada to zrzucanie w wyzszej rozdzielczosci i [gluteus maximus] :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 nie wiem dlaczego ale u mnie na win98se te uniwersalne nie dzialaja :( chcialaem sprawdzic jak wyglada to zrzucanie w wyzszej rozdzielczosci i [gluteus maximus] :( A jak instalowales? Zeby zainstalowac je musisz miec juz zainstalowane orginalne drivery i dopiero odpalic instalator i wybrac pierwsza opcje. Potem reset i zmieni sie nazwa urzadzenia (tunera) w Panel/System. Acha przestaje (przynajmniej u mnie) dzialac orginalny soft od karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 To ajak nie mam oryginalnych sterów (dla xp) do karty to jak je mam najpier zainstalować :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 To ajak nie mam oryginalnych sterów (dla xp) do karty to jak je mam najpier zainstalować :?: Zainstaluj byle jakie ;) bedzie (!) ale te nieoficjalne powinny sie dzieki temu zainstalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 nie wiem dlaczego ale u mnie na win98se te uniwersalne nie dzialaja :( chcialaem sprawdzic jak wyglada to zrzucanie w wyzszej rozdzielczosci i [gluteus maximus] :( A jak instalowales? Zeby zainstalowac je musisz miec juz zainstalowane orginalne drivery i dopiero odpalic instalator i wybrac pierwsza opcje. Potem reset i zmieni sie nazwa urzadzenia (tunera) w Panel/System. Acha przestaje (przynajmniej u mnie) dzialac orginalny soft od karty. pierwszym razem wywalilem orginalne stery i nic... a za drugim razem nainstalowalem na oryginalne (pierwsza opcja) i tez nic... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Więc weź ściągnij oprogramowanie do karty Pixelwiev bo ona ma taki sam chip bt848 i progs ruszy na bank. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 To moze: http://www.iulab.com/ mam nadzieje ze zadziala bo niedlugo moga sie pomysly skonczyc ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...