RYS_delsol Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Co zrobic gdy XP mi sie nie uruchamia (reset przed wyborem urzytkownika), nie istalowalen nic ostatnio, ani tez nie zmianalem konfuguracji sprzetowej. Mam kilka punktow odzyskiwania systemu...czy to moze w czyms pomoc??? PLIzzzzzzzzz... Helppp! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYS_delsol Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Dodam ze tryb awaryjny tez nie dziala :( Moze konsola odzyskiwania pomoze??? Co o tym myslicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 A jesteś pewny że to problem windowsa? Być może zasilacz przestał wyrabiać jeśli jest jakiś słaby. Wejdź do biosu i zobacz na napięcia. I podaj jaką masz zasiłkę. Stawiałbym na nią, bo gdyby windows był padnięty to komputer by się wieszał. A restarty to bardziej mi na zasilacz wskazują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYS_delsol Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Dzieki za odpowiedz :) Odpalilem Checkdisk'a i sie sam naprawil. Juz pracuje na WinXP :) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...