Skocz do zawartości
un_ix

mcs.pc.pl - nowy wyglad stronki, nizsze ceny w sklepie :)

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow: witam

przed chwilka wchodze na stronke heh.pl i moim ocza ukazal sie 'nowy engine serwisu'. bardzo pozytywna zmiana jak dla mnie. teraz to wyglada jak prawdziwa stronka z uzyciem PHP i wykozystaniem jego mozliwosci.

tym samym zmieni sie wyglad slepu Mate - mcs.pc.pl. o wygladzie juz nie bede pisal, ale o kolejnych pozytywnych zmianch. zauwazylem nizsze ceny niz dotychczas - duzy plus :) pojawily sie 'MCSpunkty' - bonus od zakupionego towaru.

szkoda tylko, ze 'MCSpunkty' powstaly po tym jak zakupilem znaczna czesc swojego WC wlasnie u Mate. bede musial zaczac zbierac punkty od 0...

zapraszam do odwiedziny serwisu heh.pl, obejzenia i ocenienia zmian jakie tam zaszly :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Newsy: Poniedziałek, 29 grudnia 2003: Nowy engine seriwsu!

Szkoda ze można było korzystać z nowego sklepu od ok. miesiąca :lol: Tylko ze nie pod adresem http://heh.pl ale http://www.heh.pl (jest różnica :P)

:arrow: eh... ale wal. cale szczesnie przez ostatni miesiac nic nie kupowalem u Mate.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm co do heh.pl i mcs... to stronka super, zakupiłem bloczek i bede miał MCS pkt :D :twisted: a pozatym to modle sie zeby jutro doszedł ten blok, dziś zostawł wysłany ale chyba nie priorytetem i coś czuje ze do jutra nie dojdzie... :roll: a tak bym chcial zegnac stary rok na nowym bloczku... :idea: :idea:

Może nie na temat ale jak myślicie dojdzie??:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]niestety.. poczta w normalnym roku pracuje az milo :) ale w swietach i po swietach jak jeszcze w perspektywie sylwester :) to nie licz na paczke :)

Do mnie wyslana 2 dni przed swietami jeszcze nie doszla :) a priorytet byl :)

A mnie paczka wyslana wczoraj (pon) priorytetem doszla dzisiaj (wtorek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może i strona i wg.sklep lkepszy ale wysyłka do [gluteus maximus], nie polecam ludzie jeżeli zaelzy wam na czasie to dno, pieniadze wpłacone w poniedizałek , na końcie były w wtorek przesyłka podobno wysłana we wtorek nie przychodzi do dzisiaj (PRIORYTET!!!) coś mi sie zdaje ze jakoś do dizsije nie wysłał do mnie mojej przyesyłki, facet chyba leci w jajo, nie wiem - jeżeli jutro nie pryjdzie przesyłka będe poważniej interweniowac,

Jak narazie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może i strona i wg.sklep lkepszy ale wysyłka do [gluteus maximus], nie polecam ludzie jeżeli zaelzy wam na czasie to dno, pieniadze wpłacone w poniedizałek , na końcie były w wtorek przesyłka podobno wysłana we wtorek nie przychodzi do dzisiaj (PRIORYTET!!!) coś mi sie zdaje ze jakoś do dizsije nie wysłał do mnie mojej przyesyłki, facet chyba leci w jajo, nie wiem - jeżeli jutro nie pryjdzie przesyłka będe poważniej interweniowac,

Jak narazie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:arrow: cos mi sie zdaje 'facet', ze wiekszosci z nas i tak nie przekonasz :D mozesz pisac Bog wie co, a my i tak wiemy jak jest naprawde.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa wygląda bardzo prosto:

Jak szybko łąduje wam sie heh.pl to do usranej śmierci można czekac na overcooled.com. I na odwróc. Nie można miec po prostu wszystkiego :lol: U mnie pierwszy przypadek. DSL 1mb by telekomuna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa wygląda bardzo prosto:

Jak szybko łąduje wam sie heh.pl to do usranej śmierci można czekac na overcooled.com. I na odwróc. Nie można miec po prostu wszystkiego :lol: U mnie pierwszy przypadek. DSL 1mb by telekomuna

ja nie mam problemu z zadnym z tych sklepow :]

ja jestem bezstronny i oba mnie lubia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za mile slowa i uznanie. Newsow nie bylo, a to tylko dlatego, ze... [wstyd] cos sie sypnelo [/wstyd] i bylismy zmuszeni dokonczyc szybciej nowa wersje. ;-D Co prawda, jak niektorzy zauwazyli, to byly przez ponad 2 tyg dwie wersje w obiegu... w dniu oficjalnego otwarcia to zauwazylem, Tassadar spytany o to zdarzenie odpowiedzial, ze: "tez wchodze bez pisania www na poczatku" ;-D

Oczywiscie Mate wiedzial i nie powiedzial ;-]

Jesli chodzi o grafike, to jak zaproponowalem juz prawie gotowa inna wersje (ciemniejsza), to niestety zostala odrzucona ona przez wspoltworcow heh/mcs.

Co do problemow techniczych. Niestety ich sie nie przewidzi, a nasz provider ma jakies chyba problemy ostatnio, ale juz minely... oby na dlugo ;->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi