un_ix Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 :arrow: witam przed chwilka wchodze na stronke heh.pl i moim ocza ukazal sie 'nowy engine serwisu'. bardzo pozytywna zmiana jak dla mnie. teraz to wyglada jak prawdziwa stronka z uzyciem PHP i wykozystaniem jego mozliwosci. tym samym zmieni sie wyglad slepu Mate - mcs.pc.pl. o wygladzie juz nie bede pisal, ale o kolejnych pozytywnych zmianch. zauwazylem nizsze ceny niz dotychczas - duzy plus :) pojawily sie 'MCSpunkty' - bonus od zakupionego towaru. szkoda tylko, ze 'MCSpunkty' powstaly po tym jak zakupilem znaczna czesc swojego WC wlasnie u Mate. bede musial zaczac zbierac punkty od 0... zapraszam do odwiedziny serwisu heh.pl, obejzenia i ocenienia zmian jakie tam zaszly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 no teraz jest duzo lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Newsy: Poniedziałek, 29 grudnia 2003: Nowy engine seriwsu! Szkoda ze można było korzystać z nowego sklepu od ok. miesiąca :lol: Tylko ze nie pod adresem http://heh.pl ale http://www.heh.pl (jest różnica :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Newsy: Poniedziałek, 29 grudnia 2003: Nowy engine seriwsu! Szkoda ze można było korzystać z nowego sklepu od ok. miesiąca :lol: Tylko ze nie pod adresem http://heh.pl ale http://www.heh.pl (jest różnica :P) :arrow: eh... ale wal. cale szczesnie przez ostatni miesiac nic nie kupowalem u Mate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 W sumie. Jak wszedłem na www.heh.pl i zobaczyłem termometr który wcześniej kosztował 119zł za 23zł to sie trochę zdziwiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Strona jest przebudowana już od 12 grudnia.. ..nie jesteś na czasie.. :P ..a, że wygląda znakomicie i wygodnie się jej używa, to już zupełnie inna historia.. :) ..tako robią profesjonalne firmy, nu nie?.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ejjjj te ceny sa zarabiste!!!! i niezle wyglada ta czarna zapinka pod socketA :P Nie no elegancko podoba mi sie :D Mate to Mate! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Fajnie ze pojawilo sie PHP ale panowie GRRRRRAFIKE ! zmiencie... Zrobcie cos ciekawego ... Pamietajcie ze wiele osob kupuje na postawie doznan estetycznych czesto pomijajac wydajnosc... tak samo jest ze stronami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Panowie.. ..łącze zmieńcie.. ..albo hosting z prawdziwego zdarzenia sobie załatwcie.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 lacze maja zle????? moim zdaniem wprost przeciwnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Można się zestarzeć, czekając, aż się wsio powczytuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Można się zestarzeć, czekając, aż się wsio powczytuje..:arrow: moze u Ciebie lacze cos nie bardzo. mi sie stronka laduje szybciutko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 u mnie tak samo. pewnie klocek siedzina 26kbs modemie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 U mnie łącze bardzo. ..teraz też ładnie pomyka.. ..poczekajmy do wieczora.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ooo moj bloczek kosztuje teraz ponad 2x mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 uooo nareszcie mi sie laduje na innych przegladarkch niz IE wielki plus dla Mate`a ! ceny sa tez ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpapmp Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Hmm co do heh.pl i mcs... to stronka super, zakupiłem bloczek i bede miał MCS pkt :D :twisted: a pozatym to modle sie zeby jutro doszedł ten blok, dziś zostawł wysłany ale chyba nie priorytetem i coś czuje ze do jutra nie dojdzie... :roll: a tak bym chcial zegnac stary rok na nowym bloczku... :idea: :idea: Może nie na temat ale jak myślicie dojdzie??:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 niestety.. poczta w normalnym roku pracuje az milo :) ale w swietach i po swietach jak jeszcze w perspektywie sylwester :) to nie licz na paczke :) Do mnie wyslana 2 dni przed swietami jeszcze nie doszla :) a priorytet byl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 "]niestety.. poczta w normalnym roku pracuje az milo :) ale w swietach i po swietach jak jeszcze w perspektywie sylwester :) to nie licz na paczke :) Do mnie wyslana 2 dni przed swietami jeszcze nie doszla :) a priorytet byl :) A mnie paczka wyslana wczoraj (pon) priorytetem doszla dzisiaj (wtorek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 ja wysylalem 16.12 i jeszc ze do kolesia nie doszla, dziasiaj pisalem formulaz reklamacyjny, a w paczce nie bylo byle co tylko corsairy xms pc4000 sklepik wyglada fajnie, wreszcie opisy sa takie jak powinny byc i dzialy sa sensowne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpapmp Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 może i strona i wg.sklep lkepszy ale wysyłka do [gluteus maximus], nie polecam ludzie jeżeli zaelzy wam na czasie to dno, pieniadze wpłacone w poniedizałek , na końcie były w wtorek przesyłka podobno wysłana we wtorek nie przychodzi do dzisiaj (PRIORYTET!!!) coś mi sie zdaje ze jakoś do dizsije nie wysłał do mnie mojej przyesyłki, facet chyba leci w jajo, nie wiem - jeżeli jutro nie pryjdzie przesyłka będe poważniej interweniowac, Jak narazie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 może i strona i wg.sklep lkepszy ale wysyłka do [gluteus maximus], nie polecam ludzie jeżeli zaelzy wam na czasie to dno, pieniadze wpłacone w poniedizałek , na końcie były w wtorek przesyłka podobno wysłana we wtorek nie przychodzi do dzisiaj (PRIORYTET!!!) coś mi sie zdaje ze jakoś do dizsije nie wysłał do mnie mojej przyesyłki, facet chyba leci w jajo, nie wiem - jeżeli jutro nie pryjdzie przesyłka będe poważniej interweniowac, Jak narazie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: cos mi sie zdaje 'facet', ze wiekszosci z nas i tak nie przekonasz :D mozesz pisac Bog wie co, a my i tak wiemy jak jest naprawde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 echhh a nei mozesz maila wyslac do mate'a??? taki problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ladna stronka, trzyma klimacik starej, czytelna, no naraszcie dziala pod Mozillą bez błędów :) strona taka jak produkty czyli wielki + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Szkoda tylko, ze sie nie laduje.... Non stop bledy. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Szkoda tylko, ze sie nie laduje.... Non stop bledy. :? Dziwne, i Opera IE laduja szybko i bez problemow 8O Czym i skad ty sie laczysz ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Sprawa wygląda bardzo prosto: Jak szybko łąduje wam sie heh.pl to do usranej śmierci można czekac na overcooled.com. I na odwróc. Nie można miec po prostu wszystkiego :lol: U mnie pierwszy przypadek. DSL 1mb by telekomuna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Sprawa wygląda bardzo prosto: Jak szybko łąduje wam sie heh.pl to do usranej śmierci można czekac na overcooled.com. I na odwróc. Nie można miec po prostu wszystkiego :lol: U mnie pierwszy przypadek. DSL 1mb by telekomuna ja nie mam problemu z zadnym z tych sklepow :] ja jestem bezstronny i oba mnie lubia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Dzieki za mile slowa i uznanie. Newsow nie bylo, a to tylko dlatego, ze... [wstyd] cos sie sypnelo [/wstyd] i bylismy zmuszeni dokonczyc szybciej nowa wersje. ;-D Co prawda, jak niektorzy zauwazyli, to byly przez ponad 2 tyg dwie wersje w obiegu... w dniu oficjalnego otwarcia to zauwazylem, Tassadar spytany o to zdarzenie odpowiedzial, ze: "tez wchodze bez pisania www na poczatku" ;-D Oczywiscie Mate wiedzial i nie powiedzial ;-] Jesli chodzi o grafike, to jak zaproponowalem juz prawie gotowa inna wersje (ciemniejsza), to niestety zostala odrzucona ona przez wspoltworcow heh/mcs. Co do problemow techniczych. Niestety ich sie nie przewidzi, a nasz provider ma jakies chyba problemy ostatnio, ale juz minely... oby na dlugo ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Eddy, jak ci zbywa ta wersja "ciemniejsza" to może zarzucisz ... przyda się :D Chyba jedyna uwaga to brak niektórych zdjęć, bo obecny layout jest imo bardzo ładny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...