lspider Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Microsoft opanuje wszystko :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 moze jakis link do newsa albo skad to wiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Nie ma nic wspólnego z windows, ani oprogramowaniem. Przenosze. http://www.idg.pl/news/60626.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Z tego co wiem gugle na to nie poszły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 I dobrze, choc i tak dalej korzystalbym z tej wyszukiwarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 co mi za roznica , czy MS bedzie mial google czy google zostanie googlami - i tak to jest najlepsza wyszukiwarka i taka zostanie bo raczej MS nie dopusci do tego aby google stracilo swoja pozycje (i tak bardzo mocna)- pozatym tutaj chodzi o ogromna kase ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 przejma nie przejma , w sumie wali mnie to byle by dzialala tak jak dziala i nie ingerowali w jej engine :) jak tylko layout sie zmieni to mnie to rybka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Jezeli Microsoft nie wprowadzi oplat za korzystanie z Gogli to bede dalej korzystal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 http://www.winter.pl/internet/w0592.html tu jest znowu ze chca konkurowac ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Co wy wszyscy macie do tego MS? Gdyby nie on niemielibyście po co podkręcać. Unix jest słaby. 95% świata krozysta z Windowsa. Gates miał pomysł, zrealizował go, zarobił na tym a teraz wszyscy się go czepiają. A z googli będe korzystał nadal jak go CPC kupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 A niech sobie przejmują... w sumie to mnie to nie obchodzi czyje są czy będą google! Tak czy inaczej będe korzystał :-) Co wy wszyscy macie do tego MS? Gdyby nie on niemielibyście po co podkręcać. Unix jest słaby. 95% świata krozysta z Windowsa. Gates miał pomysł, zrealizował go, zarobił na tym a teraz wszyscy się go czepiają. A z googli będe korzystał nadal jak go CPC kupi. W pełni sie zgadzam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Co wy wszyscy macie do tego MS? Gdyby nie on niemielibyście po co podkręcać. Unix jest słaby. ROTFL. Nawet nie wiesz o czym mówisz. Dlaczego większość komputerów które mają więcej niż jeden procesor pracuje akurata na systemach unixowych? Dlaczego sporo użytkowników domowych decyduje się na przesiadkę na linuksa? Weź się opamiętaj zanim coś palniesz, bo wydaje mi się, że nawet w życiu nigdy nie widziałeś systemu UNIX'owego nie mówiąc już o pracy na nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Nie czepiam się Gatesa. Boje się jedynie monopolu Microsoftu. Już ma monopol na systemy operacyjne. Teraz chce zmonopolizować języki programowania. Bardzo cieszyłbym, się jak by CPC kupiło Google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Co wy wszyscy macie do tego MS? Gdyby nie on niemielibyście po co podkręcać. Unix jest słaby. ROTFL. Nawet nie wiesz o czym mówisz. Dlaczego większość komputerów które mają więcej niż jeden procesor pracuje akurata na systemach unixowych? Dlaczego sporo użytkowników domowych decyduje się na przesiadkę na linuksa? Weź się opamiętaj zanim coś palniesz, bo wydaje mi się, że nawet w życiu nigdy nie widziałeś systemu UNIX'owego nie mówiąc już o pracy na nim. Dobrze. Z linuxa korzysta trochę osób. Szanuje to. Wiem, że większość serwerów stoi na unixach. Ci którzy pisali linuxa napewno też byli geniuszami. Ale dlaczego wszyscy się czepiają MS? Co on złego wam zrobił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 nie od dzis wiadomo ze w mentalnosci kazdego lezy by tepic monopol ( a potajemnie lub jawnie - z niego korzystac ) zawsze tak bylo jest i bedzie ... PS. temat znowu zsezdl z glownego watku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Co wy wszyscy macie do tego MS? Gdyby nie on niemielibyście po co podkręcać. Unix jest słaby. Dobrze. Z linuxa korzysta trochę osób. Szanuje to. Wiem, że większość serwerów stoi na unixach. Ci którzy pisali linuxa napewno też byli geniuszami. Ale dlaczego wszyscy się czepiają MS? Co on złego wam zrobił? Gdzie się do microsoftu czepiam? Zrobił kilka dobrych produktów, ale także kilka chał. Ja się czepiam do opinii na temat słabości unixa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Dobrze. Z linuxa korzysta trochę osób. Szanuje to. Wiem, że większość serwerów stoi na unixach. Ci którzy pisali linuxa napewno też byli geniuszami. Ale dlaczego wszyscy się czepiają MS? Co on złego wam zrobił? Bo M$ to pieprzony monopolista który blokuje rozwój innych systemów operacyjnych. Ty wiesz co by sie stało gdyby tylko gierki zaczeły być pisane pod linuxa zapewniam cię że M$ upadł by bardzo szybko ale M$ płaci firmom robiącym gierki aby były robione tylko pod winde. A tylko gierki trzymają useró przy windowsie bo na dzień dzisiejszy pod linuksem można robić wszysto prócz grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ...pewnie Microsoft niebawem wprowadzi opłaty za korzystanie z Google, rejestracje przez telefon i cztery kody. :D ... albo ograniczy korzystanie z Google tylko dla użytkowników windy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Michalak: Ja do MS nic nie mam, a UNIX wcale nie jest slaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Michalak: Ja do MS nic nie mam, a UNIX wcale nie jest slaby.Ok Unix nie jest słaby ale MS tez nie jest słaby. Ale w to co piekło pisze niewieże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ale w to co piekło pisze niewieże. Mogę cie zapewnić że tak jest sytuacja analogiczan do naszej kochanej tepsy i innych małych operatorów telekomunikacyjnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 olllll nolllllllll tylko zeby sie google nie zeszmacilo w koncu to microshit esh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał351 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Co wy wszyscy macie do tego MS? Gdyby nie on niemielibyście po co podkręcać. Unix jest słaby. ROTFL. Nawet nie wiesz o czym mówisz. Dlaczego większość komputerów które mają więcej niż jeden procesor pracuje akurata na systemach unixowych? Dlaczego sporo użytkowników domowych decyduje się na przesiadkę na linuksa? Weź się opamiętaj zanim coś palniesz, bo wydaje mi się, że nawet w życiu nigdy nie widziałeś systemu UNIX'owego nie mówiąc już o pracy na nim. Dobrze. Z linuxa korzysta trochę osób. Szanuje to. Wiem, że większość serwerów stoi na unixach. Ci którzy pisali linuxa napewno też byli geniuszami. Ale dlaczego wszyscy się czepiają MS? Co on złego wam zrobił? Mogles napisac co oni zrobili przeciez duza czesci oprogramowania microsoftu jest kupiona i troche przerobiona (nakladka graficzna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Macie troche nieaktualnie info a wystarczy regularnie czytac 7thguarda . Google juz dwano odrzucilo propozycje MSu . Wrecz ich wysmiali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Dokladnie tak jak mowi viod - dementii google bylo stanowcze i zdecydowanie na zasadzie pokazania M$ srodkowego palca na znak przyjazni i zaproszenia do rozmow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 To miałem stare info. ...ale jak nie google to kupią coś innego, równie cennego. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Taaa, licencję na MSblasta. Zaczną go standardowo do systemu dodawać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Tak czy siak dalej bede z niej korzystał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Korzystał z MSblasta? :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonardo_diCaprio Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 jezeli MS kupi google i jezeli bedzie ono dzialalo tak samo a nawet lepiej to nei bede sie kierowal zadnymi urprzedzeniami do MS bo to bylaby jakas paranoja zreszta gdybym mial cos takiego nie stukalbym dzisiaj z WIndowsa aloha MS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...