Skocz do zawartości
lspider

Microsoft kupuje Google

Bedziecie dalej korzystac z Google?  

1. 1. Bedziecie dalej korzystac z Google?

• tak
      51
    • nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Hie hie... :)

Wedlug mnie jezeli ms bedzie dalej tak chcial wszystko kupic to w koncu caly swiat bedzie pod dyktatura billa gatesa. :lol: ;)

Jezeli ms chcial kupic google z innych powodow niz dyktatora .. to go powoli zaczynam nie rozumiec ( reklamy sprzedawalby?? Przeciez i tak juz maja w **** kasy ... ). Ja jestem ciekawy jak to bedzie z tymi kompami dla szkol w polsce oraz oprogramowaniem dla uczniow i studentow za symboliczne pieniazki....

Do MS nic nie mam. Dla mnie wypuscil kilka swietnych programow ( system: win 2000, win xp... ) oraz gier ( Microsoft fly symulator ) i inne....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

urprzedzeniami do MS bo to bylaby jakas paranoja

tak sie sklada ze paranoja ma uprzedzenia do MS i jej mieszkaniec jest specem od pingwina :D

starzy userzy napewno zrozumia aluzje ;)

chodzi o Pana Paranoika ?

podobno kiedys zdradzil

tak mi mowiona na oficjalnym kanale www.tweak.pl czyli #tweak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet jesli Microsoft to przejmnie, to i tak bede korzystal, bo dla mnie nie ma roznicy kto to wszystko nadzoruje, wazne zeby byla wyszukiwarka ;)

Pozdrawiam Harry :)

heh pewnie tak samo glowa panstwa moglby byc dla ciebie Adolf Hajtler czy inny Jozek S. przecierz i tak by dzialalo. 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi