gnz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 urprzedzeniami do MS bo to bylaby jakas paranoja tak sie sklada ze paranoja ma uprzedzenia do MS i jej mieszkaniec jest specem od pingwina :D starzy userzy napewno zrozumia aluzje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Hie hie... :) Wedlug mnie jezeli ms bedzie dalej tak chcial wszystko kupic to w koncu caly swiat bedzie pod dyktatura billa gatesa. :lol: ;) Jezeli ms chcial kupic google z innych powodow niz dyktatora .. to go powoli zaczynam nie rozumiec ( reklamy sprzedawalby?? Przeciez i tak juz maja w **** kasy ... ). Ja jestem ciekawy jak to bedzie z tymi kompami dla szkol w polsce oraz oprogramowaniem dla uczniow i studentow za symboliczne pieniazki.... Do MS nic nie mam. Dla mnie wypuscil kilka swietnych programow ( system: win 2000, win xp... ) oraz gier ( Microsoft fly symulator ) i inne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonardo_diCaprio Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 urprzedzeniami do MS bo to bylaby jakas paranoja tak sie sklada ze paranoja ma uprzedzenia do MS i jej mieszkaniec jest specem od pingwina :D starzy userzy napewno zrozumia aluzje ;) chodzi o Pana Paranoika ? podobno kiedys zdradzil tak mi mowiona na oficjalnym kanale www.tweak.pl czyli #tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Microsoft opanował już wszystkie urzędy w Polsce! Jeśli chcemy wysłać jakiś dokument to musi być w formacie worda. Płatnik jest też tylko pod windows (nie licząc Janosika). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 mi to rybka czy google będzie miał SUN, Microsoft czy Edeka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 nawet jesli Microsoft to przejmnie, to i tak bede korzystal, bo dla mnie nie ma roznicy kto to wszystko nadzoruje, wazne zeby byla wyszukiwarka ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 nawet jesli Microsoft to przejmnie, to i tak bede korzystal, bo dla mnie nie ma roznicy kto to wszystko nadzoruje, wazne zeby byla wyszukiwarka ;) Pozdrawiam Harry :) heh pewnie tak samo glowa panstwa moglby byc dla ciebie Adolf Hajtler czy inny Jozek S. przecierz i tak by dzialalo. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...