Szymek Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 znalazlem cos ciekawego: http://www.krio-odolanow.pl/pl/ramki.htm Ciekły hel o czystości 99,9995% - sprzedawany w dewarach 100 l, 250 l i 500 l, a także do zbiorników klienta. Hel gazowy o czystości 99,9995%. Ciekły azot beztlenowy o czystości 99,999% - sprzedawany w dewarach 180 l i 230 l lub napełniany do zbiorników klienta. z tego co zrozumialem to azot/hel mozna u nich kupic w butlach cisnieniowych tak??? O w mordę. Ciekły hel ? To ja poproszę do słoiczka po ogórkach :D Hmm... Kto zrobi ze mną projekt taki jak na TomsHW tylko że używając ciekłego helu ? schłodzimy ~70K więcej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 O w mordę. Ciekły hel ? To ja poproszę do słoiczka po ogórkach :Da nie sadzisz ze woreczek foliowy bylby lepszy??? :wink: :roll: ciekawi mnie dlaczego czesciej LN2 jest spotykany w termosach niz w butlach... przeciez mniejsze straty gazu sa.... a co do helu to ciekawe ile kosztuje w przeliczeniu na litr... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 nie bardzo wiem dlaczego tak bardzo nie lubisz Prometei'i... OPP tez jej uzywa, i OPP tez musial sie ruszyc do Los Angeles zeby CaptainCascade dal mu sie pobawic jego chlodzeniem, dodaj processor od DDTunga i pare zabawek od FUGGER'a. macci tez nie pospawal swojej zabawki sam, Ladokriz i ALT-F13 (ruscy) pracuja razem i uzywaja prometei', Stnger tez ma dwie zmodyfikowane Prometeie i ja tez, no i moze dodaj Shamino z vr-zone. I tak chyba wymienilem pierwsza dziesiatke w tym sporcie. Tak nawiasem mowiac, z moich prometei to zostala tylko orginalna obudowa. To sa glownie mody na R404A/ R507 i zmiana kapilary... Ale i tak nie bede sie klucil o nic bo nie mam co... <poklony> A ty mozesz pobawic sie swoimi zabawkami w piwnicy sam i patrzec sie jak inni sie scigaja. No offence ale prawda jest straszna, dzis musisz miec sporo szmalu i kogos do pomocy, bo niema juz bohaterow na tym swiecie. Oni sa nie ta liga, nawet nie mam co probowac i nie robie tego btw, DJ jest twoim herosem? ah ten sam DJ co pociagnal 3DMaxx'owi Prometeie i jeszcze chcial ich do sadu za znieslawienie podac? LOL. Nie siedze w tym tak gleboko- pamietam ze mial przyzwoite wyniki i dlatego go wrzucilem do tej grupki... <poklony> i daje sobie spokoj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 QuadDamage, wpadłeś tu na forum, zacząłeś "besztać" ludzi po kolei w różnych topikach i czepiać się poczynań berkuta. Poczytaj może troche o jego projektach, dokonaniach, zapale do pracy. Chłopak nie ma 20 lat a ile ciekawych projektów rozpoczął. A ty tu pier..., że może sobie pozostać w piwnicy, bo nie ma szans konkurować z "elitą". A nawet nie wiesz czy chce w ogóle z nimi konkurować. Może na Twoim tbreak są "inne" zasady, ale tu nie wywala się od LOLków ludzi, którzy mają autentyczny zapał i podejmują się rzeczy, których 99% osób na tym forum w życiu nie spróbuje. Mam wrażnie, ze wpadłeś "zlookać" forum, o którym się coraz więcej mówi i ustawić je "na swoim miejscu". No offence, ale takie wrażenie sprawiają Twoje wypowiedzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ale oni nie maja mocy - nie udowodnili tego.... Ja na tym mobo nie widze np. najwazniejszego przy 5ghz moda - drop moda... Co z tego ze ma 5.25ghz jesli moze sobie popatrzec tylko na ten zrzut i myslec sobie "ale byloby zajebiscie" - macci ma 4.7ghz *tylko*, na ee i pewnie brechta sie z tych kolesi co to jest ten drop mod? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...