Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Prawda ze ciekawe? :) 4 x Radeon 8500 256 DDR http://www.pcpop.com.cn/popimages/2002-7-2...27-11-22-11.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 A jak załączysz w kompie to zarówki przygasną hehe :twisted: a tak serio to moze byc całkiem niezłe :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 hmm fajnie tylko gdzie je znajde w mojej msi wejscie ISA :P ale po za tym 8) heheh jestem ciekaw ile taki bajer kosztuje :D hehe i tak za niedlugo kupie se Radka 9700 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 toz to cudo na isa chodzi ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 hmm fajnie tylko gdzie je znajde w mojej msi wejscie ISA :P ISA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 to chyba raczej AGP PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 to ejst dooze jak mobo :P chyba odzielny zasilacz potrzebny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 to ejst dooze jak mobo :P chyba odzielny zasilacz potrzebny :D Ciekawe czy pojawia sie benchmarki i czy z grami to bedzie wspolpracowac (bo przeznaczenie jest inne). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 hmmmosze to nie isa :D hehe musialo byc fajnie hmm wydaje mi sie ze to hyba isa bo takia dusza i taki duszy styk ma prawie na pul plyty a jak by bylo AGP PRo to bys nie podpiol twardziela :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 hmmmosze to nie isa :D hehe musialo byc fajnie hmm wydaje mi sie ze to hyba isa bo takia dusza i taki duszy styk ma prawie na pul plyty a jak by bylo AGP PRo to bys nie podpiol twardziela :D ISA wyglada nieco inaczej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Może nie wiem co to AGP Pro ale wydaje mi się że to jest taki kawałek PRZED, nie ZA właściwym portem i ma tak ze 2cm góra - może to AGP x8 ??? - moge sie mylić bo nie widziałem w życiu 8iksa. ale toto sie w obudowe nie zmieści nawet. Bym musiał mieć kompa bez bocznej ścianki - i chyba to trza na podpórce mieć bo sie połamie :) :) :), a ISA miały bardzo duże styki - na takiej fotce bez problemu by szło zobaczyć a nie idzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 a może PCI-64bit 66MHz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...