jakac Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 mam problem tj za kazdym uruchomieniem windowsa wyświetla mi się taki komunikat Zaczyna mnie to denerwować. próbowałem odinstalować i zainstalowac na nowo i to nic nei daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Wywal dziada !! komunikat jest nawet jak usuniesz progsa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 nie jak odinstaluję program to problem znika Pierwszy raz mi się coś takiego stało zawsze go instalowałem i nie było problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Sróbuj zxainstalwoać najnowszą wersje progsa i zobaczyc czy problem jest dalej wersja 4.08 jak bedzie dalej to wyłacz wszystkie sensory w ustawieniach progsa moze któryś z nich powoduje problem Spróbuj jak nic nieda to bedziemy coś dalrej kombinowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 nie no bomba już jest wszystko ok wyłączyłem jakieś (zaraz bede dochodzić jakie robią błąd) sensory Dzięki za wskazówki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...