J@cako Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Czy znacie jakis program który pozwala robić konferencje na LANie (wystarczy na 2 osoby) korzystajac z mikrofonów i kamerek internetowych , ewentualnie żeby text tez można pisac w razie awarii dźwięku ... NIE PISZCIE O NETMEETINGU , CHYBA ŻE POWIECIE , CO ZROBIC ABY DOBRZE DZIAŁAŁ . POZDROWIONKA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 TLEN :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@cako Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Tlen puszcza połączenie przez serwer co spowalnia i zwiększa ryzyko błędu ...potrzebne jest cos bezpośredniego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 http://carloscrack.w.interia.pl/siec.html#NetMeeting tyle powinno Ci styknac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@cako Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Juz nieraz próbowałem Netmeetingu.. zawsze coś jest źle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 mikrofon i kamera, ... MSN messenger 6.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdimar Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 J@cako: Jeżeli poprawnie masz skonfiguwanego LAN-a, mikrofon, kamera(aparat) to NetMeeting działa poprawnie - np. u mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdimar Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Tlen puszcza połączenie przez serwer co spowalnia i zwiększa ryzyko błędu ...potrzebne jest cos bezpośredniego...w jaki sposób serwer tlena ma wpływ na wydajność videoconf via LAN? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 valdimir: jemu chodzi o polaczenie w LAN.... a tlen laczy sie ze swoim serwerem najpierw :? dlatego tlen odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@cako Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Moderatorzy! Nie usuwajcie tego posta! ZaioN napisał w tym dziale forum wiadomość o awarii wszytskich komunikatorów . Nikt mu nie odpisał , chociaz mi odpiszcie . Problem jest taki : IE , Outlook itd. działa, korzysta z połączenia z netem , ale tylko komy nie dzialają . Te komy to GG , Tlen i Yahoo Messenger. Nie mam firewalla . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdimar Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 noose: Tak zgadzam sie z Tobą połaczenie musi być zainicjowane przy udziale serwera tlena, ale później(podczas polaczenia p2p w lanie) moze nawet serwer tlena wybuchnąć w kosmos i dale beje spoko chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@cako Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Tlen puszcza połączenie przez serwer co spowalnia i zwiększa ryzyko błędu ...potrzebne jest cos bezpośredniego... WIDZICIE JAK DAWNO PISAŁEM ŻE TO NIE MOZE BYĆ ZWYKŁY KOMUNIKATOR . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 j@cako: jak ktos bedzie wiedzial to odpowie, prawda?? valdimir: tego nie bylem pewien :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@cako Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 No nie wiem noose ... poza tym tamten temat Zaiona usunął się a;bo wkrótce usunie się z pierwsze listy dyskusyjnej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...