Skocz do zawartości
Ajantiz

3D Mark 2001 SE - Czemu tak mało pkt?

Rekomendowane odpowiedzi

Przed dwoma tygodniami kupiłem sprzęt, mianowicie: Barton 2500+, HiS Excalibur Radeon 9600 128mb 128 bit (nie SE), 256 kingstone ddr 400, msi nForce 2 - k7n2 delta-l, w 3d marki 2001 se mam tylko 9000 pktów - czym to może być spowodowane, tyle punktów mam bez kręcenia sprzętu

Jeżeli ktoś potrafi podać przyczynę albo przyczyny, i rozwiązanie byłbym bardzo wdzięczny.

no to się ciesz... ja na 9600Pro mam 8400 :cry: ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gadaj że na Pro masz taki mały wynik. Ktoś ci wcisnął zwykłego. Pro to inna bajka. Jak ja kupowałem swojego to chciałem Pro. Te debile ze sklepu ściągneły niby wersję Pro po okazyjnej cenie :P Jak to zobaczyłem to sięlekko w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem ale chociaż tanie było bo dałem coś około 650 zł w listopadzie 2003. Tylko szkoda że nie Pro bo na zwykłym właśnie jest taki mały wynik na 3dmarku ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mysle (nie wiem nie czytalem wszystkich wypowiedzi) ze poprostu zainstaluj najnowsze stery do plyty glownej (moze odblokuje Ci AGPx8) najnowszego DX9.0b zmien biosa plyty glownej na nowszego, zainstaluj omegi na catach 3.10 i wogole kup se nowego kompa :) joke of course ale z tymi wszystkimi sterami to nie zartowalem ja na swoim radku 8500 nie na tej rivie :P wyciagnalem 9800pts rekord :) teraz czekam na nowego radka kto wie moze 9500pro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...