shakur_45 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 czy ktos wie gdzie znajde stery do sound blastera audigy playera ?? ( do wina 98 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 ftp://oxygene.ibspan.waw.pl:21/pub/pc/dri...reative/audigy/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 dzieki stary uratoales mnie BIG THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 mam tylko nadzieje, ze to bedzie dzialc, bo te pliki jakies dziwne i jakies update tylko i patch widze, a tego pliczku co ma niebagatela 370mb to ja sciagac nie bede heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost15 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 jezeli skasowales ten sterownik to masz duzy problem szukalem z godzine tego sterownika i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o znalazlem, ale moze ktos pozniej sie znajdzie kto bedzie wiedzial gdzie to znalesc. Badz optymista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost15 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 i Xon znowu mnie wyprzedzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 W tym duzym pliku sa rowniez drivery. Ale moze ktos podrzuci link do samych driverow , chyba kiedys bylo na forum nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 e shit nie dziala tzn. to jest pod w2k i xp, a ja kcem do wina 98 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Sprawdz ftp://212.244.56.69:21/pub/Inne/audigy.rar A tutaj drivery nie Creative'a http://www.kxproject.spb.ru/down.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...