szaraczek Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) ale styl rozgrywki podobny Edytowane 14 Stycznia 2006 przez szaraczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 ale styl rozgrywki podobnyJesli stalker bedzie gra typu boiling point to ta gra bedzie zchrzaniona jak nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 chodzilo mi oto ze mamy prawie wolna reke, mozemy jezdzic czym chcemy, chodzic gdzie chcemy itd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 W te wszystkie rewelacje na temat Stalkera to ja uwierzę dopiero jak zobaczę na ekranie komputera. Nie jedna gra była zapowiadana jako rewolucyjna, w niejednej miała być super swoboda poruszania. Na razie nic co związane ze Stalkerem, a co pojawiło się w sieci jakoś nie spowodowało u mnie nerwowego oczekiwania na premierę. Niestety tutaj nie mogę zgodzić się z Kaeresem, ta alpha nie pozostała u mnie zbyt długo w pamięci. Musiałbym naprawdę dużo wypić, żeby bawić się przy niej lepiej niż przy far cry czy fear (choć wtedy bawiłbym bym się pewnie nawet przy saperze) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Bo pewnie grales w nia niedawno. Ja juz ponad 2 lata temu w nia gralem i wtedy mozliwosci tej alphy po prostu mnie zmiazdzyly. Juz takiego szoku pozniej nie mialem w prawie zadnej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Chodzi mi po prostu o to, że ja już przestałem wierzyć w zapowiedzi autorów lub pojawiające się twierdzenia ludzi na podstawie kilkuminutowych demek czy paru filmików, o innowacyjności, rewolucyjności itp nadchodzącej gry. Na przykładach wielu poprzednich gier tak zachwalanych i opiewanych, połowa zapowiedzi się nie sprawdzała. Sama zaś gra okazywała się trochę lepszą lub gorszą, ale niczym więcej niż tylko kolejną strzalanką. Zadnym przełomem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 jak dla mnie to materiały video jakie dotąd opublikowano w tym momencie czynią tą grę wyjątkową, ale jak będzie w wersji pełnej tego nikt nie wiem i reczywiście lepiej jest zachować czasami troche dystansu do tych zapewnień niż potem się rozczarować. Od siebie dodam, że na najbliższe dni nic sie pewnego w temacie gry nie szykuje za to w 2 połowie lutego ma odbyć sie na targach specjalny pokaz nowego trailera z gry (podobno ma być wypasiony :D) i ścieżki dźwiękowej z gry (soundtracka) Kaeres- w którą wersje alphy grałeś bo są 3 ? + 1 beta MP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Kaeres- w którą wersje alphy grałeś bo są 3 ? + 1 beta MP Nie mam bladego pojecia. Pierwsze cokolwiek sie ukazalo na necie. Reszty juz nie probowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Przeczytajcie pierwszy post w tym temacie to będziecie wiedzieć czym zachwycał się(i jak) Kaeres. :D Przypuszczam, że stalker będzie wyjątkowy pod wieloma względami i nie zawiedzie oczekiwań, które i tak są już bardzo duże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Przeczytajcie pierwszy post w tym temacie to będziecie wiedzieć czym zachwycał się(i jak) Kaeres. :D Przypuszczam, że stalker będzie wyjątkowy pod wieloma względami i nie zawiedzie oczekiwań, które i tak są już bardzo duże. Widzisz, a ja mam obawy, żę będzie jak zwykle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Widzisz, a ja mam obawy, żę będzie jak zwykle.A jak nie jak zwykle tylko praz pierwszy mam wieksze obawy co do tego tytulu,glownie przez to,ze moze za bardzo przypominac BP.Obym sie mylil :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 A jak nie jak zwykle tylko praz pierwszy mam wieksze obawy co do tego tytulu,glownie przez to,ze moze za bardzo przypominac BP.Obym sie mylil :( No cóż ja nie grałem w BP więc akutat to nie jest moim zmartwieniem co do Stalkera. Chociaż z tego co tu czytam to chyba powinienem się zaczać i o to martwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 boiling point nie byl zly , gdyby nie to ze zostal wydany w wersji beta pelen bugow i z kiepska optymalizacja to calkiem przyjemna gierka , zreszta mial zapozyczone kilka rzeczy ze stalkera bo gsc i ds wspolpracowali ze soba , watpie zeby wypuscili stalkera w takiej formie jak to zrobilli z bp to by po prostu bylo samobojstwo dla gsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 jeżeli stalker miał by byc czysm ala bp w czernobylu, to czemu nie tylko, optymalizacja, optymalizacja i jeszcze raz optymalizacja, w szczególnosci co do ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 jeżeli stalker miał by byc czysm ala bp w czernobylu, to czemu nie tylko, optymalizacja, optymalizacja i jeszcze raz optymalizacja, w szczególnosci co do ramu To by byla najwieksza porazka,ze o optymalizacji nie wspomne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) nic takiego nie będzie stalker będzie pięknie zasuwał , grafika nie musi być super wypasiona , najważniejszy jest klimat , który buduje np dobra muza , napewno dobre w stalkerze będzie dynamicznie zmieniająca się pogoda i inne cuda Edytowane 16 Stycznia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Niech ktos napisze, ze Stalker bedzie podobny do HL2 to hydro przestanie trolowac. Mowiac, ze stalker bedzie podobny do BP ludziom chodzi o sposob rozgrywki, a nie o to, ze gra bedzie Ci slabo chodzic, albo bedzie zabugowana. Czasami lepiej cos przemilczec niz paplac glupoty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Jeśłi Stalker ma być podobny do HL2 to ja podziękuję za tę grę. Drugi raz się nabrać nie dam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Jeśłi Stalker ma być podobny do HL2 to ja podziękuję za tę grę. Drugi raz się nabrać nie dam.A ja bym chcial wlasnie.Tyle tylko by byla dowolnosc w przejsciu gry,ale powiedzcie szczerze: jak byscie mieli wybierac miedzy BP a HLem to ktora byscie wybrali by byla podobna do stalkera? Macie tylko te dwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Co to jest BP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 BP - boiling point (taka gra ;] ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 A ja powiem, że nie chciałbym, żeby Stalker był podobny do innych wcześniej wydanych fps'ów... twórcy wiele mówili, że chcą zrobić coś nowego, coś czego jeszcze nie było...życzę im żeby im się udało a Stalker był naprawdę WIELKĄ grą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 i stacja benzynowa :):P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 A ja bym chcial wlasnie.Tyle tylko by byla dowolnosc w przejsciu gry,ale powiedzcie szczerze: jak byscie mieli wybierac miedzy BP a HLem to ktora byscie wybrali by byla podobna do stalkera? Macie tylko te dwie Jesłi klimat HL1 - tak jeśli HL2 - nie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) A ja bym chcial wlasnie.Tyle tylko by byla dowolnosc w przejsciu gry,ale powiedzcie szczerze: jak byscie mieli wybierac miedzy BP a HLem to ktora byscie wybrali by byla podobna do stalkera? Macie tylko te dwie jak mozesz porownywac te dwie gry to jakby porownywac diablo 2 do morrowinda gdyby stalker byl jak hl 2 to bylby kolejnym przereklamowanym shooterem z marna fabula , linearnymi levelami i dobra fizyka wybralbym bl bez zadnego zastanowienia , ze wzgledu na jego otwartosc wielkosc imozliwosci a stalker bedzie polaczeniem tych dwoch gier Edytowane 17 Stycznia 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Gadacie glupoty. HL2 to uznana bardzo dobra gra, o czym swiadcza wspaniale recenzje (wszystkie kolo 9/10). Sami gracze rowniez uwazaja ta gre za swietna, a wy jestescie moze 1% calosci, wiec nikogo raczej nieprzekonacie (to tylko wasza subiektywna opinia). A co do STALKER'a to jesli przypominalo by BP pod wzgedem mechaniki gry to jak najbardziej. Takich gier jest bardzo malo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Gadacie glupoty. HL2 to uznana bardzo dobra gra, o czym swiadcza wspaniale recenzje (wszystkie kolo 9/10). Sami gracze rowniez uwazaja ta gre za swietna, a wy jestescie moze 1% calosci, wiec nikogo raczej nieprzekonacie (to tylko wasza subiektywna opinia). A co do STALKER'a to jesli przypominalo by BP pod wzgedem mechaniki gry to jak najbardziej. Takich gier jest bardzo malo. LOL, nie wytrzymałem :P Kto tu kogo przekonuje ??? Wyrazili swoją opinię! Zaprzeczasz swoim słowom. Z nich wynika jasno, że to TY próbujesz przekonać że Hl2 to bardzo dobra pozycja. Dla mnie też hl2 to klapa ( nie w sensie a/v tylko tego czego oczekiwałem po 1, czyli równie pięknej/wciągającej/tajmeniczej i co najważniejsze mrocznej fabuły, Klimat, który ta gra stwarzała był mistrzostwem :> ), ale o tym pisałem w temacie o HL2. Tyle miałem do powiedzenia w tym temacie ;) przynajmniej dopóki demo albo full Stalker'a się nie pojawi. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) To chyba czytac nie umiesz kolego. Powolalem sie na recenzje innych ludzi a gdzie ja tam pisze, ze mi sie podoba. Pokaz cytat z tego posta gdzie wyrazam SWOJA opinie a nie opinie innych. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 To chyba czytac nie umiesz kolego. Powolalem sie na recenzje innych ludzi a gdzie ja tam pisze, ze mi sie podoba. Pokaz cytat z tego posta gdzie wyrazam SWOJA opinie a nie opinie innych.OT. Ehh, lol. No offence, nie atakowałem Cię w poprzedniej wypowiedzi ;). Ale znowu nie masz racji :P. A powołanie się na recenzje i opinie innych graczy, twierdząc że oni mają racje a my gadamy głupoty to nie jest czasem to "przekonywanie" innych do swoich racji popratych recenzjami ?? Koniec OT. :P Bo już i tak kilka ostatnich stron to same OT i porównywanie stalker'a ( który defakto jeszcze się nie ukazał i nie znamy dokładnej daty premiery ) do już wydanych gier. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Hmm. ciekawe dlaczego, zawsze jak ktoś napisze, że HL2 mu się nie podobał. Natychmiast zjawia się co najmniej 1 osoba zarzucająca mu, ze właściwie nie ma pojęcia o czym mówi i, ze prowadzi jakąś krucjatę przeciwko tej grze. Fani HL2 mają chyna jakiś kompleks na tym punkcie, a może raczej muszą sobie sami co jakiś czas powtarzać, że HL2 to super gra, bo sami nie do końca w to wierzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...