emte Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 można normalnie połączyć się z wybranym serwerem czy tylko hamachi itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 bez klucza tylko hamachi. ja tez jestem chetny na runde :D tylko serwa nie ma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Miazga82... przez Hamaczi ?Stawiasz u siebie serwa lokalnie, dajesz IP i gramy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 ta beta ma zwalony net code praktycznie na kazdym serwerze jest to samo , pingi ponad 100 i lag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) skończcie z tym parallaxem :P Ktoś wie coś o "nowej becie" jakieś infa, cokolwiek ? Edytowane 15 Lutego 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 pogralem troche i imo zadnego szoku nie doznalem ;/ moze poza tym, ze ramu troche malo i fps byl niski :] ogolnie jesli chodzi o grafike to spodziewalem sie czegos wiecej ale nie jest zle :] sp bedzie mial bardzo dobry klimat, no i te duze lokacje bardzo umila gre w mp :) tylko te wymagania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 DarkArrow nie wiem czy grałeś ze zmodyfikowanym cfg czy nie, ale u mnie wygląda to tak: na tym ostatnim widać różnice textur pomiędzy betą, a screenami z wczoraj. Screeny robione ze wszystkim na max z włączonym sun and grass shadow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) To jest niby ta nowa beta? http://www.youtube.com/watch?v=AOfQIhMCDpM Edytowane 15 Lutego 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 No jak dla mnie wygląda to ŚWIETNIE :D Ale nagracie się w tą betę i potem oficjalna wersja nie będzie już tak fajna :P BTW. Skąd bierzecie te bety? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Screeny robione ze wszystkim na max z włączonym sun and grass shadow.Gdzie to włączyłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) To jest niby ta nowa beta? 2510705[/snapback] No jak dla mnie wygląda to ŚWIETNIE :D Ale nagracie się w tą betę i potem oficjalna wersja nie będzie już tak fajna :P BTW. Skąd bierzecie te bety? ;> Też o tym myślałem że wszystkie bronie już bedzie sie widziało and etc. ale co tam :D skąd bierzemy bety? z biedronki, niedrogo ;> pisz na PM LCC :P i z tym są cienie traw w nocy przy latarce. teraz pewnie głowisz sie jak ja to włączyłem :P Edytowane 15 Lutego 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Fajnie wygląda grafa jak się da w cfg: r2_allow_r1_lights off na on @FanEk no to Ty powinieneś być sławny :) Edytowane 15 Lutego 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Jak już tak się chwalicie, to niech ktoś wrzuci swój confi ew. niech powie jak powłączać wszystkie bajery ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Co te shader'y teraz tak dają? Jak z wydajnością po włączeniu bajerków? No i dokładnie proszę opisać komendy, które wpisujecie i co zmieniają. Jeśli możecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 zadziwiające ale u mnie przy włączeniu tego wszystkiego bez aa/af + textury średnie fps utrzymuje sie na poziomie tak na oko 15+ a gra wygląda masakrycznie. Nie żeby ktoś pisał, że 15 fps to dużo ale dla dzidka 6600Gt z grafiką tak ustawioną to na prawde sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Teraz z włączynymi bajerami wygląda toto zarąbiście tylko co z framerate pewnie -50% albo i gorzej 3 Strony wcześniej , chyba FanEk zapodał plik : user.ltx jak go użyłem to framerate spadł mi prawie do polowy :/ testowane na x1950pro więc nie wyobrażam sobie żeby ktoś mógł to sensownie odpalić ( 30-35 fps ) na grafie poniżej 7900gs ,aczkolwiek Cuda się zdażają są tacy co się kiedś zażekali że Stalker będzie chodził na 9800xt . Dlaczego dalej nie ma Odważnego co będzie zapodawał Screeny z Framerate ??? łatwiej by można porównać wymagania ,niż tylko na Bolka OkO :) Odnośnie grania po Lanie czy Hamachi To gdzie bym nie czytał ,wszyscy psy wieszają , nie mozna tego nazwać wogóle graniem tylko katorgą urozmaiconą 5sekudowymi lagami :) Edytowane 15 Lutego 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Gra się sypie strasznie . Gramy 5 na 5 po lanie z kolesiami i porprostu fatall error jest na pożądku co 15 minutowym.:( Oj jeszcze long way :/ Edytowane 15 Lutego 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Ja gralem w kilka os. i ani jednego errora przez ~3h lojenia. A teraz dla odmiany druga mapka. :] Edytowane 15 Lutego 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 http://img233.imageshack.us/img233/2804/20...43111900yi1.jpg - najlepszy screen ztej bety jaki dotąd widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) DarkArrow nie wiem czy grałeś ze zmodyfikowanym cfg czy nie, ale u mnie wygląda to tak: ..... na tym ostatnim widać różnice textur pomiędzy betą, a screenami z wczoraj. Screeny robione ze wszystkim na max z włączonym sun and grass shadow. Fanek powiedz dokładnie jak to Ci chodzi z takimi ustawieniami (all plus te bajery co odpaliłeś z cfg jak sun/grass shadow) ;]. http://img233.imageshack.us/img233/2804/20...43111900yi1.jpg - najlepszy screen ztej bety jaki dotąd widziałemSkrin wymiata ale jest bardziej surrealistyczny niz to by bylo w realu (ale masło maślane :lol:) :P. Edytowane 15 Lutego 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) pogralem troche z Miazga i carsonem .. pingi rzadza ;] a gra chodzi znosnie .. mam ten config co ktos wczesniej zapodal .. chodzi tak 60-80fps (7950gx2 12x9) w krytycznych momentach 35.. jak nawlaczalem wszystko w opcjach to gra w miejscach gdzie jest ogien swiecila jak psu jajca .. i chodzila tragicznie Edytowane 16 Lutego 2007 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 zeby wlaczyc cienie trawy trzeba wklepac w konsoli r2_sun_details on Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Fakt pingi są masakryczne. Na hamachi i na postawionych lokalnie serwach. 1on1 da się jeszcze jako tako grac, ale już we trzech to masochizm. (ok.300ms) Edytowane 16 Lutego 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Juz wiecej sie z tej bety nie wycisnie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Fakt pingi są masakryczne. Na hamachi i na postawionych lokalnie serwach. 1on1 da się jeszcze jako tako grac, ale już we trzech to masochizm. Czyli jak w becie 2215 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 http://www.gamersyde.com/stream_3557_en.html polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Miazga82 coś od textur wyłączyłeś, jagby zgubiła sie połowa polygonów :P ath świetna robota, ale tutaj z chłopakami na forum, jeszcze podrasowaliśmy troche, AA da się poprawić niż tylko same "on" i da sie wycisnąć wiecej fps. Jak jesteś zainteresowany zapadaj do mnie. Btw. pamietam jak nie byłeś fanem tej gry ;) co sądzisz teraz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Miazga82 coś od textur wyłączyłeś, jagby zgubiła sie połowa polygonów :PNo właśnie ... jakaś łapa kanciasta mi sie zrobiła. Ale reszta jest w porzo. Ale ty nie przesadzaj z tymi efektami bo to wygląda gorzej niż widok vampira w oblivionie w samo południe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Po obejrzeniu tego ostatnio streama moge powiedzieć , że ta gra to średniak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...