RALF11 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Stalker napewno będzie warty kupna oryginału za 80zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 narzekacie na tego SF a ja w Chaos Theory nie mialem z nim najmniejszych problemów ;] pożyjemy, zobaczymy jak to będzie z tym STALKERem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 2. Teraz na pewno wywołam protest i zostanę ukamienowany za czepianie się. ;] a mianowicie: Gryzie też mnie, że praktycznie wszystkie miejskie ulice jakie widziałem są praktycznie nienaruszone, lepsze niż w większości miast gdzie sie je ciągle naprawia, a przy każdej rośnie gromada topoli. Ani piasku, liści nic. Pozamiatane? Jak dla mnie to niszczy realizm. Nic tak nie potrafi zniszczyć nieużywanej ulicy jak korzenie drzewa wyrastające pod nią, zima, lato, zima, lato, deszcz, upływ czasu. Sam mam koło siebie ulicę z topolami i wygląda to raczej jak poligon niż droga, a tam nic, idealnie gładko Oo. Ciekawe kto je remontował od katastrofy? mutanty z zespołem drogowców? Wiem wiem nieistotny szczegół, no ale w takim razie tak samo powybijane szyby, pordzewiałe drzwi i inne metale też są szczegółami. Czy zmienia grę to że na jakimś zbiorniku czy skrzynce będzie rdza?... TAK zmienia, działa na klimat, tak samo zbyt idealne drogi. Przyjrzyjcie się budynkom i pojazdom. Są wyraźnie zniszczone, pordzewiałe, brudne, itd. A drogi jakby wyczyszczone. To do siebie nie pasuje. Porozwalane, popękane mury w każdym budynku itd. itd. a na drogach nic, nawet jednej ułamanej gałęzi. ZAZNACZAM, że chodzi mi o ulice w mieście, nie drogi polne i pozamiejskie. Allle się uczepiłem ;] Czepiasz się bezpodstawnie. Widocznie nie czytałeś relacji z wypraw do zony i nie oglądałeś fotek. Ludzie którzy tam byli wyraźnie piszą, że drogi są w baardzo dobrym stanie, bo nie wiele po nich jeździło. Jak wiadomo Prypiat był wybudowany tylko i wyłącznie z potrzeby ulokowania pracowników elektrowni. Tak wiec miasteczko było bardzo młode jak musieli je opuścić. Z tego wynika, że ulice są nienaruszone i równe nie tak jak to mamy w Polsce na drogach "remontowanych" co cztery sezony ;). A druga sprawa, czepiasz sie topoli, że nie zniszczyły asfaltu ... korzenie topoli rosną w głąb a nie w szerz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 To miasto sie nazywa Prypec po naszemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) CYTAT(Szawel @ 17 mar 2007, 21:10) * 2. Teraz na pewno wywołam protest i zostanę ukamienowany za czepianie się. ;] mówiłem... ;] tutaj pewnie po prostu zapomnieli pozamiatać ;] http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...s/304/21381.jpg http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller.../304/2054_2.jpg http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...s/304/20392.jpg http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...s/304/19802.jpg http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...s/304/18712.jpg http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...s/304/16972.jpg http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...s/304/16592.jpg http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...s/304/14782.jpg http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...s/304/14752.jpg http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...s/304/14602.jpg Tu w pięknych okolicznościach przyrody porzucony WC-t oraz O DZIWO krzaczory wyrastające z asfaltu? nieeemożliwe Oo. http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...s/304/14432.jpg Meszek? No znowu nie pozamiatali, no te fleje no ;] http://www.pripyat.com/sm/site/photogaller...ds/304/9232.jpg Ahh ta służba zdrowia i ten kiepski dojazd do szpitala miejskiego w Prypeci. Drobne niedopatrzenie mieszkańców. No każdy może zapomnieć o posprzątaniu ulicy czy chodnika ;] a Stalkerzy widocznie kulurka, nie lubią zielska na ulicy czy piasku na poboczach. Edytowane 18 Marca 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 jura_22 - ten link do nforce to chyba nie był najlepszy pomysł [; no to zobaczymy co ta gra prezentuję, już dzisiaj wieczorem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Dziwi mnie taka cisza. Tu az powinno roic sie od podstow. Nadeszlo swieto !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 jura_22 - ten link do nforce to chyba nie był najlepszy pomysł [; no to zobaczymy co ta gra prezentuję, już dzisiaj wieczorem [; Oby na banie sie nie skonczylo....;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Dobrze, ze dzisiaj zakonczylem sesje :D Bedzie co meczyc w najblizszym tygodniu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Dziwi mnie taka cisza. Tu az powinno roic sie od podstow. Nadeszlo swieto !!! Nie wszyscy z obecnych mają tytanowe łącza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Dobrze, ze dzisiaj zakonczylem sesje :D Bedzie co meczyc w najblizszym tygodniu :DA ja jutro mialem isc do rektora po ponowne wpisanie na liste, no i konczenie sesji, piekniee sie poucze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 A mi SIE WYDAJE (:P) ze osoby probujace sciagnac gre z sieci beda mialy slabe transfery, jak wszyscy sie rzuca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 To niech nie sciagaja z netu tylko z polki sklepowej, tak jest o wiele bardziej legalnie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 A mi SIE WYDAJE (:P) ze osoby probujace sciagnac gre z sieci beda mialy slabe transfery, jak wszyscy sie rzuca.chyba raczej juz sie rzucili:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Wiesz, na forum się o takich rzeczach nie rozmawia. Nie powinno to interesować co poniektórych skąd x ma grę. To nie jest warezownia, zatem niech nikt się nie chwali i nikt nie doszukuje u kogoś, czegoś... Rzucili, nie rzucili? Wybór każdego z nas. Swoją drogą ciekaw jestem jak w praniu okaże się ten STALKER i to, czy nie ma pojazdów, spowoduje, że gra będzie cholernie nudna. Edytowane 18 Marca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Wersji "z neta" nie ma co pobierać jeśli nie znasz rosyjskiego, bo jedynie zniszczysz sobie niespodziankę w wersji angielskiej czy jak kto woli polskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) A skąd masz pewność, że jest tylko w języku rosyjskim? A? Swoją drogą, czekam, aż trafi na półeczki, wtedy sięgnę po nią. Edytowane 18 Marca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) tak nadszedł sądny dzień. Cóż (zaznaczam, że to co piszę to tylko rozważania nikogo do niczego nie namawiam;p) myślę, że w tym wypadku ten wyciek nie jest aż tak zły. Ja patrząc z punktu widzenia Polaka, który w kwietniu KUPI grę w sklepie uważam, że będzie to sprawiedliwe bo np amerykanie już 20 marca sobie będą grać w oryginalne kopie, a my to co 1-1,5 miesiąca później? Zawsze przez ten czas pozostaje taki niedosyt, że jednak gramy w "inną" kopię. A tak poza tym mam jutro WKU o 9 czyli o 12 bede już w domu i tak podejrzewam, że do 20-22 będzie ostre granie ;) Edytowane 18 Marca 2007 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Wiesz, na forum się o takich rzeczach nie rozmawia. Nie powinno to interesować co poniektórych skąd x ma grę. To nie jest warezownia, zatem niech nikt się nie chwali i nikt nie doszukuje u kogoś, czegoś... Rzucili, nie rzucili? Wybór każdego z nas. Swoją drogą ciekaw jestem jak w praniu okaże się ten STALKER i to, czy nie ma pojazdów, spowoduje, że gra będzie cholernie nudna.czy nudna przez to to niewiem ,ale gdzies pisali ze utrudnia to przez wprwadzony czyjnik zmeczenia, musisz odczekac troche jak za duzo sie nachodzisz, i troche to robi sie mozolne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Wersji "z neta" nie ma co pobierać jeśli nie znasz rosyjskiego, bo jedynie zniszczysz sobie niespodziankę w wersji angielskiej czy jak kto woli polskiej. Błądzisz albowiem są już 2 wersje, rosyjska (starforce) i europejska (securom). PS. Info wyłącznie dla osób traktujących ową wersję jako demo przed zakupem oryginału. Jesteśmy im to winni, zapracowali sobie na to. Edytowane 18 Marca 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Dziwi mnie taka cisza. Tu az powinno roic sie od podstow. Nadeszlo swieto !!!Aj tam. Dla mnei wiekszym swietem było wydanie Half-life 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Błądzisz albowiem są już 2 wersje, rosyjska (starforce) i europejska (securom). PS. Info wyłącznie dla osób traktujących ową wersję jako demo przed zakupem oryginału. Jesteśmy im to winni, zapracowali sobie na to. podpisuje się pod tym w 100% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Spylon ja nie wytrzymam, ale i tak dam zarobić twórcom bo kupie do mp, chyba nawet o takie piractwo ostatnio Billowi chodziło, generalnie kupiłem te grę kilka lat temu, kiedy to robiłem po każdej zapowiedzi stalkera robiłem upgrade sprzętu, aby sprostać wymaganią gry, jak Bóg pozwoli to za dwie godziny zagram i zdam relację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 tak nadszedł sądny dzień. Cóż (zaznaczam, że to co piszę to tylko rozważania nikogo do niczego nie namawiam;p) myślę, że w tym wypadku ten wyciek nie jest aż tak zły. Ja patrząc z punktu widzenia Polaka, który w kwietniu KUPI grę w sklepie uważam, że będzie to sprawiedliwe bo np amerykanie już 20 marca sobie będą grać w oryginalne kopie, a my to co 1-1,5 miesiąca później? Zawsze przez ten czas pozostaje taki niedosyt, że jednak gramy w "inną" kopię. A tak poza tym mam jutro WKU o 9 czyli o 12 bede już w domu i tak podejrzewam, że do 20-22 będzie ostre granie ;) No popatrzcie, naczelny stalker mowi takie rzeczy az sie wierzyc nie chce, niedawno miale inne zdanie na ten temat, teraz widze zmiana o 360*. :] No i typowe podejscie jak to mowisz Polaka, sciagnie gry teraz i kupi w kwietniu... tylko, ze do tego czsau ta przejdzie ta gre to po co ma juz kupowac ? Brawo. :] Aj tam. Dla mnei wiekszym swietem było wydanie Half-life 2. Same here, hl2>stalker, flame. :] ptys Jakie mp ? To co pokazali w becie, 3 tryby dm, tdm i ctf aka. artefakty... zal. Widac brak pomyslu i dorzucenie mp do gry, zeby chyba tylko dopchac dvd... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Przecież to było do przewidzenia że pirat wyjdzie 1-2 dni przed premierą . Tyle że kto ma zamiar grać w sieci , ten kupi orginała , myślę że minimum 30% ludzi z tego threada ;) Tak uczyniłem z BF2 i do dziś nie żałuje , Stalker też będzie w orginale na mej półce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jura_22 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Aj tam. Dla mnei wiekszym swietem było wydanie Half-life 2.E tam,Swieto to dopiero bedzie jak wydadza....przezegnac sie....Duka nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Tak uczyniłem z BF2 i do dziś nie żałuje , Stalker też będzie w orginale na mej półce.... :? jak kazda gra kazdego tutaj... nie wiem czym sie chwalic jak piszecie 'napewno kupie oryginal', tym ze reszta to same piraty .... ? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Mario2k dokładnie jak piszesz, najpierw zagrywałem w bt2 na antiku i innych nieoficjalnych serwach, potem kupiłem orginał i gram do dzisiaj, z tym że rozgrywka ze stalkera na pewno nie dorówna tej z bt2, to jest po prostu mistrzostwo świata w mp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 pewnie juz ktos w to gral wiec jaka grywalnosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 ath - lol ;) co mogę powiedziec na swoją obronę? cdp/thq/gsc hajs mój dostanie więc mam czyste sumienie, a to że chcę czuć się jak obywatel współczesnego świata, a nie państwa zaściankowego to chyba zrozumiałem, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...