Mayo Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 A czy ktoś mógłby dobrodusznie wrzucić gdzieś takowy plik w wersji angielskiej i podać link na forum? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Panowie pytanko, kto gra na Viście x64 i jakich sterów używa bo powoli powątpiewam już że zagram sobie ponownie w ta gierę. Na sterach 163.44 i na 162.22 mam kaszankę na ekranie , tekstury załamują się na maksa. Próbowałem nawet jakieś starocie z serii 100. i dalej lipa. Z patchem czy bez to samo. Juz nawet przeszła mnie myśl żeby postawić jako drugi system XP bo na nim było ok. Co tez dziwne każda inna gra działa normalnie , nawet starocia. Edytowane 8 Września 2007 przez m@rcinpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 a masz wszystko łatki do wina ściągnięte? Nie dalej jak tydzień temu MS wydał jedną łatkę, która zwiększa stabilność i niby usuwa problemy w grach na viście ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Tak, mam oryginała więc samo sie ściąga, te 2 łatki osobne też wgrałem. Nie mam pomysłów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Na prośbę Mayo gamedata.db9 z angielskiej wersji językowej. Nie wiem czy coś pomoże. Próbowałem dokonać odwrotnej operacji. Podmieniłem na polską wersję i nadal mam wszystko po angielsku. Gierkę mam z płytki dołączonej do grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Dzięki. :* :ploom: EDIT: Czy jest ktoś z oryginalną polską wersją, komu udało się zainstalować Reduxa tak, żeby działał? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 mi udało zainstalować się reduxa do wersji 1.003 - oczywiście posiadam gierke oryginalną ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewałS Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Panowie pytanko, kto gra na Viście x64 i jakich sterów używa bo powoli powątpiewam już że zagram sobie ponownie w ta gierę. Na sterach 163.44 i na 162.22 mam kaszankę na ekranie , tekstury załamują się na maksa. Próbowałem nawet jakieś starocie z serii 100. i dalej lipa. Z patchem czy bez to samo. Juz nawet przeszła mnie myśl żeby postawić jako drugi system XP bo na nim było ok. Co tez dziwne każda inna gra działa normalnie , nawet starocia. Wyłącz filtrowanie anizotropowe i wygładzanie krawędzi w Panelu sterowania (Zarządzanie ustawieniami 3D). Po pierwszym odpaleniu gry, możesz zmienić na - pod kontrolą aplikacji. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) To niestety nie to bo próbowałem ale...zainstalowałem te nowe stery beta 163.67 i gra chula... Edytowane 11 Września 2007 przez m@rcinpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam5gram Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Gdzie najwcześniej można dorwać Dragunova? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Z tego co pamietam to w red forest. Edytowane 15 Września 2007 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 A nie czasem Army Warehouses? Na wieżach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 hmm zgadza sie jest w magazynach wojskowym sęk w tym jak go "pożyczysz" od snajperów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 No to zależy jak kto zdecyduje się grać :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam5gram Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 a jaki jest jakiś normalny sposób zdobycia tej broni najwcześniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Dawno mnie tu nie było a widzę, że jest już 1.0004 1. W związku z tym mam pytanie czy jakoś widocznie usprawnia on rozgrywkę i samo działanie gry? No i czy działa na nim Redux 1.02. 2. Czy podawana daaawno temu polonizacja (gamedata.db9) zadziała na 1.0004 ? Chcę sobie ponownie (już chyba 10 raz) przejść grę od nowa na najnowszych łatkach itd. EDIT: Już widzę, że Redux 1.02 nie działa na 1.0004, wielka szkoda. Polecicie jakieś inne mody zwiększające realizm i dodające nowe bajery do gry? Edytowane 16 Września 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Patch 04 praktycznie w zadnym stopniu nie poprawia optymalizacji oraz rozgrywki , spolszczenie dziala bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) A jakie mody są obecnie "na czasie" bo ja się zatrzymałem na Redux 1.02, ale od tamtego czasu mogło się sporo zmienić, a poza tym redux na 1.0004 nie działa. Pobieram Basixa 1.2 i Faiakesa 2.3 czy to dobre mody i czy to ich najnowsze wersje? Edytowane 16 Września 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Co zrobić w momencie jak musimy uleczyć jakiegoś gościa a w ekwipunku nie posiadamy apteczki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Redux 1.02 bez problemu działa na 1.0004 - gram na wersji angielskiej - Polish ® nie współpracuje, ale inne owszem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 A jakie mody są obecnie "na czasie" bo ja się zatrzymałem na Redux 1.02, ale od tamtego czasu mogło się sporo zmienić, a poza tym redux na 1.0004 nie działa. Pobieram Basixa 1.2 i Faiakesa 2.3 czy to dobre mody i czy to ich najnowsze wersje? Ja testowałem basixa 2.0 i cienie się sypią :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Jak Redux chodzi to luzik. Przydał by się jeszcze jakiś z dodatkami typu bronie kombinezony, spanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Mods;3785 Tu tego znajdziesz nawet za dużo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Gdzie znajdę mody to ja wiem. Chodzi mi jednak o jakieś polecane i sprawdzone, działające pod 1.0004 No więc polecacie jakieś dobre mody pod 1.0004 ? Mayo, nie wiem jak to zrobiłeś, ale mi Redux wywala grę do pulpitu na patchu 1.0004. Musze też powiedzieć, że ten szkalowany 1.0004 mi akurat dodał spoooro FPS. Edytowane 16 Września 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Sorki za pytanie. Teraz mam trochę czasu i chcę ponadrabiać kilka zaległości w grach. Między innymi właśnie Stalkera. Mam pytanie. Co doinstalować do podstawowej wersji aby poprawić rozgrywke (jakiś patch, fajny mod) Nie chce by było tego strasznie dużo, ot tyle by poprawiło trochę przyjemność z gry. Podstawowe znaczenie ma jednak to aby mody i patche współpracowały z polską wersją Stalkera. Z tego co się orientuję nie wszystko chce działać. Czy byłby ktoś miły i podał mi parę modów, patchy, które można zainstalować z polską wersją, a które poprawią co nieco? Bedę bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 BTW był ktoś kiedyś na "zapleczu" baru 100 radów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 tak, jeżeli takiej odp oczekiwałeś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Żaden wyczyn ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Ktos wie jak to ugrysc albo jak to wygrysc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Przy wyłączonym CF też się stawia? Nie ograniczyłeś swapa za bardzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...