olijacek Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) WItajcie Proszę o sejwa do spaczowanej wersji 1.5.0.4 jeżeli komuś udało się przejść z bagien do kordonu. U mnie przewodnik mówi że to daleko i może pobiegamy ja się zgadzam i nic stoi jak stał nie da się przejść do kordonu jak idę dalej to gra pyta czy zmienić lokalizacje zgadzam się i mignie ekran odwraca mnie w druga stroną i stoję takm gdzie stałem czyli na bagnach. Pomocy.... Edytowane 14 Września 2008 przez olijacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) własnie z porami dnia i nocy jest cos nie teges. dzien jest za krotki i malo jasny. za to noc zapada zbyt szybko. nie widzialem jeszcze ladnego dzionka. a jestem prawie na finiszu gry. granaty daja tak kiepskie obrazenia, ze nie warto ich tachac ze sobą. strzelba ze srutem nadaje sie tylko na mutanty. reszta tej przeciwpancernej amunicji to zenua. moze dziesiaty pocisk powala przeciwnika. w SoC mialo to jakis firepower ale tu .... latarka przy SoC to zapalniczka. radze szybko nabyc noktowizor. przyda sie az do konca gry. no i ten smiglowiec ... przypomina mi sie SoF II Stalker umarl, wzraz z tym tytulem. Edytowane 14 Września 2008 przez Pigipon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 ja swojego opchnąłem ale czekam na 3 ego.trza go ganic na wszystkich forach to ruskie może sie przyłożą. ale i tak zrobie mu alfa testy na wersji to...t nim go kupie,albo nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Panowie proszę o radę: chcę kupić oryginalnego CLEAR SKY ale zależy mi na wersji rosyjskiej z angielskimi napisami, da się taką uzyskać modyfikując pliki lokalizacyjne? na stronie 10 tego tematu pisaliście że lektor polski to najlepsze co mogło się przytrafić stalkerowi, a ja nie wyobrażam sobie polskiego języka dubbingu a w tle stłumiony rosyjski... ;/ jak to wygląda że wam się podoba? :| proszę poradźcie coś, bo dla mnie polskie tłumaczenia są koszmarne a jedyną opcją w sklepach jest polski lektor, gdyby chociaż dało się go wyłączyć i zostawić same napisy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) Ludzie pomóżcie mi, bo mnie szlag jasny trafi... :mur: Po instalacji patcha 1.5.04 każda próba przejścia na wysypisko kończy się crashem, co mam zrobić?? Edytowane 14 Września 2008 przez kacp3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 grac bez pacza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Miałem to samo. Zgralem sejwy i przeinstalowalem gre. Chodzi od tego czasu ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Panowie jest jakieś info o następnym patchu ? Gdzie optymalizacja bedzie wieksza + obsługa 2 jaj itp ? Pytam bo w sumie nie chce mi sie już czekać ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 I mnie śmieszny bug się objawił, a już się cieszyłem ,że nie ma ich aż tak dużo.Postanowiłem grać jednak dalej no i nie mogę...opuścić Kordonu :blink: .Nawet bardziej zdziwiony jestem niż zły ,bo może to wyniki kombinacji z patchami czy jak...Wchodzę w drzwi mam okienko z wyborem "tak" lub...."tak" o treści żadnej :rolleyes: .No i klikam po zastanowieniu "tak" -obraca mnie o 180* i to wszystko hihi.Jak znowu wrócę kawałek i chcę zdobyć PDA kolesia w tunelu zasypanym to biel zalewa ekran na sekundę i...obraca mnie o 180* :D .Jeszcze nie próbowałem koło posterunku z działkiem myknąć ale w końcu nie w tą stronę wiedzie fabuła :rolleyes: .Może przeinstaluję grę ale..coś mi zapał na nią minął ogólnie :rolleyes: @yuucOm -może w GSC nie mają dostępu do procesorów dwurdzeniowych i stąd ich niechęć? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 u mnie w jatce przed nasypem kolejowym kolesie z kałachami gdy do nich strzelałem zapadali się kręcąc dookoła pod ziemię.. usmiałem się jak diabli... bo to było na plus dla mnie .. jeden strzał z pistoletu wewnątrz budynku i przeciwnik znikał w podłodze buehhehh... patch 1.504 czyli chwatit ;) ta gra mnie dobija smiesznymi babolami udało mi się zastrzelić 2 typów przez okno które było zamurowane... dobrze ze to działa w tą stronę dla mnie a nie odwrotnie ..acha i po wgrywaniu saveów nadal nie trzyma pory dnia i pogody.. savowałem w dzień.. wczytałem a tutaj wichura nocna i deszcz. dobre jajca Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) u mnie w jatce przed nasypem kolejowym kolesie z kałachami gdy do nich strzelałem zapadali się kręcąc dookoła pod ziemię.. usmiałem się jak diabli... bo to było na plus dla mnie .Kazaczoka nie poznałeś?Realizm maksimum hihihi....Pewnie dobrali się do wódki -przesadne to AI "sowietskij gieroj" udało mi się zastrzelić 2 typów przez okno które było zamurowane...U mnie koleś zad przez ścianę wychylał...no to mu przygrzałem w niego co zaowocowało zgonem po kilku strzałach.I przypomniało mi to rosyjską nazwę zatwardzenia -"zagwożdjenie sralnewo przewoda" :D .Znam ten język niekiepsko ale nie potrafię tego zinterpretować w kwestii oryginalności.W kązdym razie rzeczonego typka "odgwoździłem" :wink: .Dzika w panice przez pniak tez ubiłem. Ta gra powinna się zwać ZWAŁKER Git Haj chyba .... Edytowane 14 Września 2008 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Czy ktoś z was miał problem z uruchomieniem tej gerky pod vistą ?? Pod XPekiem u mnie hula ładnie ale pod tym badziewiem vistą nie chce :( Chciałem oblookać te "niesamowite efekty" wizualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 na viscie home premium 64bit myka pięknie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 zajrzyj do loga czy nic nie wypisalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlimak86 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Odnosnie save'ow z 1.5.04 PL: podajcie maile na pw, to wysle caly pak - wlasnie zaliczylem podziemia aprogromu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Czy ktoś z was miał problem z uruchomieniem tej gerky pod vistą ?? Pod XPekiem u mnie hula ładnie ale pod tym badziewiem vistą nie chce :( Chciałem oblookać te "niesamowite efekty" wizualne. Vista Ultimate SP1 PL x64bit działa zacnie ;) zero problemów.. mnie np przed patchami w ogóle nigdy sie nie wysypała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 noiseblocker@wp.pl albo wrzuć na rapida bede wdzieczny ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Kazaczoka nie poznałeś?Realizm maksimum hihihi....Pewnie dobrali się do wódki -przesadne to AI "sowietskij gieroj" U mnie koleś zad przez ścianę wychylał...no to mu przygrzałem w niego co zaowocowało zgonem po kilku strzałach.I przypomniało mi to rosyjską nazwę zatwardzenia -"zagwożdjenie sralnewo przewoda" :D .Znam ten język niekiepsko ale nie potrafię tego zinterpretować w kwestii oryginalności.W kązdym razie rzeczonego typka "odgwoździłem" :wink: .Dzika w panice przez pniak tez ubiłem. Ta gra powinna się zwać ZWAŁKER Git Haj chyba .... :lol: ;) A co mi tam i tak zanim ten patch sie pojawi to już bede miał dużo mniej czasu na gre. Oby dało sie w to grać na 1.504 ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Ja też :P judo4x4@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlimak86 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) Zara bedzie na rapidzie...prosze Edytowane 14 Września 2008 przez sz.limak86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Btw są jakieś mody poprawiające AI albo realizm rozgrywki ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Zara bedzie na rapidzie...prosze DZIEKÓWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Btw są jakieś mody poprawiające AI albo realizm rozgrywki ? ;]Stronę czy dwie temu coś dawałem -jak polookasz dokładniej stronki linkowane to mają tam więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) http://rapidshare.com/files/145247091/2.rar.html Sejw z wersji PL 1.5.0.4 - srodek gry :) Edytowane 14 Września 2008 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Szlag mnie zaraz trafi... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Po załadowaniu wysypiska(przejście z kordonu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 HAHA :lol2: All full dx9 (enhanced lighting, bez aa i suwak oświetlenia w połowie) po wyjściu z domku na bagnach (w samym domku też zresztą) mam 9 do 16 fps w 1024x768 ;o :lol:. Chyba kogoś po[ciach!]liło za przeproszeniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 yyyy save nie działaja tzn ładuje poziom i juz przy koncu do pulpitu wywala, co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 @yuucOm Masz kompa takiego jak ja tylko że 2gb ramu mnie (xp czyta 3gb, u mnie) a ja mam full dx9 full aa + oswietlenie 3lvl i nie miałem takich spadków :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 spokojnie ;) wg mnie ta czesc calej mapy jest najbardziej przegieta pod wzgledem zasobozernosci ;) ja w tym miejscu mialem projekcje slajdow ale pozniej juz bylo lepiej (na nastepnych terenach) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 spokojnie ;) wg mnie ta czesc calej mapy jest najbardziej przegieta pod wzgledem zasobozernosci ;) ja w tym miejscu mialem projekcje slajdow ale pozniej juz bylo lepiej (na nastepnych terenach) ;)To dobrze :). Poza tym śmukom zapomniał ze we wszystko gra z aax4 z poziomu sterowników wiec fps wzrósł do 40avg a min 24 ale i tak jest dla mnie to mało grywalne ;). (co prawda to jest właśnie ten poranek o 7 rano). Btw dużo sie zwiększają fpsy po poranku ? bo jak nie to ja przechodzę na pełne oświetlenie i tyle bo tak sie grać nie da ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...