Duelist Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Znacie jakieś mody które poprawiały by wojny frakcji? Tzn że przeciwnicy co chwila się mnożą, i nie da się ich właściwie do końca pokonać. To chyba to? http://www.gsc-game.com/index.php?t=commun...8&sec_id=21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Szybkie pytanie, opłaca sie dać za pakiet Stalker + Czyste Niebo + książka Piknik na skraju drogi 122zł? Taka cena jest na gram.pl za pakiecik I druga sprawa, czy jest szansa ze gra pójdzie jakoś sensownie na moim kompie? Konfig w podpisie (a64 1.8GHz, 1.5GB ramu, 8600GT) ewentualnie na lapku (2x2GHz, 3GB, 9300M) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freerider Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Mam pytanie. Gdzie są przechowywane zrzuty ekranu? W moich dokumentach i folderze z grą nie mogę znaleźć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-STCS\screenshots Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freerider Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-STCS\screenshotsDzięki :] Dobrze schowane :D btw. Jestem teraz w czerwonym lesie i mam problem z przejściem do posterunku stalkerów. Strasznie dużo mutantów. Która droga jest najbezpieczniejsza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Dzięki za tego moda, zaraz potestuję a w miedzyczasie mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego ludzie od ulepszeń nie chcą brać pendrive-ów które zamawiali? Znów jakiś bug? Czy da się coś z tym zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Szybkie pytanie, opłaca sie dać za pakiet Stalker + Czyste Niebo + książka Piknik na skraju drogi 122zł? Taka cena jest na gram.pl za pakiecikNie - ale kup książkę - świetna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Szybkie pytanie, opłaca sie dać za pakiet Stalker + Czyste Niebo + książka Piknik na skraju drogi 122zł? Taka cena jest na gram.pl za pakiecik I druga sprawa, czy jest szansa ze gra pójdzie jakoś sensownie na moim kompie? Konfig w podpisie (a64 1.8GHz, 1.5GB ramu, 8600GT) ewentualnie na lapku (2x2GHz, 3GB, 9300M) W sumie sie opłaca ale z książki ja nie byłem zachwycony ;]. Za krótka, za słaba i w ogóle taka nijaka. Co do sprzetu, bedzie średnio szczególnie z powodu 1 jaja (mimo ze Czyste Niebo nie umie 2 wykorzystać). Na pełnym oświetleniu dynamicznym pewnie pograsz jako tako ;). Jest dużo opcji graficznych do skorygowania + plus masz tweak guide wiec z FPS'ami z dobraniem detali do sprzętu nie powinno być problemu (tylko jest to czasochłonne). http://www.tweakguides.com/ClearSky_1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 a ja mam problem, bo doszedlem do profka w Jantarze, pogadalismy i zero zadan do wykonania :| do miasta nie wejde, bo 'poziom psi jest zawysoki opusc to mijsce natychmiast" :D ponawiam pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Dzięki za tego moda, zaraz potestuję a w miedzyczasie mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego ludzie od ulepszeń nie chcą brać pendrive-ów które zamawiali? Znów jakiś bug? Czy da się coś z tym zrobić Bug, ale gdzieś był fix. Jak znajdę, to podeślę link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Niemiec anie dostałeś już zadania odnaleźć pda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Był bym wdzięczny B-) Mod z wojnami frakcji działa ok, jak kogoś to irytowało wcześniej powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Był bym wdzięczny Mod z wojnami frakcji działa ok, jak kogoś to irytowało wcześniej powinno pomóc. Konieczne jest zacynanie gry od nowa tak jak pisza przy modzie czy dziala tez z aktualnymi sejwami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Nie. W drugim poście pod tamtym linkiem jest wersja która działa bez konieczności zaczynania gry od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Niemiec anie dostałeś już zadania odnaleźć pda ? ktore PDA? w trakcie rozmowy doktorek powiedzial mi o jakichs stalkerach co wyniesli plany psi_dewajsa, wyszedlem i nie mam zadnych misji glownych i pobocznych oraz drzwi do doktorka sa zamkniete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 idź w stronę wraku helikoptera i potem na górę w stronę ośrodka i tan z tyłu powinny być zwłoki czyli musisz obejść ten ośrodek od lewej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freerider Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Dziś miałem spotkanie z pijawką ;] screnny: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) Kurde znowu ma problem. Jestem już w czerwonym lesie i zahaczyłem o magazyny wojskowe. Mam 3 pendrive z danymi do ulepszenia pancerza, tylko nie ma tego komu zanieść. Myślałem , że to dla doktorka ale nie, ani też dla mechanika z wysypiska i dla leśnika. Po za tym nadal brakuje mi 2 dla mechanika z Kordonu (nikt już mi nie daje danych o schowkach jak i zadań) i 1 dla modera z Powinności (to samo). Znalazłem wszystkie dla kolesia z bagien, wolności w Dolinie Mroku i stalkera z Agropromu. Przez te bugi niczego nie jestem pewien w tej grze. Edit Jest jakiś moda żeby "bułat" miał więcej miejsc na artefakty ? Dwa to zdecydowanie za mało. Edit 2 Można grać na takich ustawieniach bez straty jakości a zyskać cenne klatki: Ja nie widzę różnicy miedzy nimi a maksymalnymi ( no może minimalna :P) Zmieniłem jeszcze kilka wartości na: r1_ssa_lod_a 96. r1_ssa_lod_b 64. r1_tf_mipbias 0.5 r2_ssa_lod_a 96. r2_ssa_lod_b 64. r2_tf_mipbias 0.5 r2_ssao_blur on r2_sun_details on r3_dynamic_wet_surfaces_far 100. r3_dynamic_wet_surfaces_sm_res 1024 (można dać max 2048) r__dtex_range 175 r__tf_aniso 16 r2_mblur 1 ( nie dział z z rozszerzonym oświetleniem dynamicznym) Edytowane 12 Października 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Aola ponownie. Mam pytanko, jak mogę zgrać save'y na płyte / jakiś nośnik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moulder Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Czy ktoś może podesłać mi save z samej końcówki przed wejściem do elektrowni? Miałem format dysku i szlag trafił moje savy;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Ponawiam prośbę, czy ktoś wie jak rozwiązać problem z "moderami" którzy nie chcą odkupować zamawianych przez siebie pendrive-ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 sciagnij mechanic fix http://stalker.filefront.com/file/Mechanic_Fix;94177 http://stalker.filefront.com/files/search/...echanic#results Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Havoc, thx za link ale nie działa a ja też jestem "w potrzebie" :wink: Jak możesz to zrób ponowny upload. Pzdr.Forum coś pochrzaniło :P Jak skopiujesz i wkleisz adres to mi tam chodzi :) http://uploaded.to/?id=5nd67s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moulder Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 (edytowane) Czy ktoś może podesłać mi save z samej końcówki przed wejściem do elektrowni? Miałem format dysku i szlag trafił moje savy;-(Ktos...? Edytowane 13 Października 2008 przez moulder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Ktos...?Daj maila to podesle cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Panowie jest taki mod tylko ze pod CS: http://stalker.filefront.com/file/Gosuke_W...2_Shotgun;90685 Pytam bo użycie spasa 12 i innego pump szota woła o pomstę do nieba (zresztą tak samo jak ich reaload'y) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektra Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Flowers 4 Caleb :wink: Naprawdę fajna recenzja (choć jak dla mnie jednak ciutkę rozlazła :wink:). Dobre wyważenie humorystyki. Ciekawe uwagi i przemyślenia (chociaż leciutki chaosik :wink:; nie myślałeś żeby trochę usystematyzować strukturalnie, jak mówi mój professore?). Do tego kilka naprawdę świetnych fraz np. " Przyjrzyjmy się zatem z bliska, czy promieniowanie Zony nadal jest tak silne, jak kiedyś ..." (to twoje własne? - naprawdę niezłe). Ogólnie solidny poziom. Dla mnie jednak promieniowanie było i jest chyba za słabe. Za dużo niedoróbek. Choć po twojej recce może się skuszę; napisałeś, że po ostatniej łatce jest git, czy tak?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) Dziękuje za słowa uznania :) Zdążyłem już przywyknąć do samych slow krytyki – więc miło mi tym bardziej. Nad zwięzłością tekstów pracuję – sami zobaczycie od następnych recenzji – dla malkontentów dodam, że nowych gier :> Niestety/stety lubię pisać, więc mnie pióro świeżbi ... Ze względów formalnych, teksty bedą ukazwyać się zgodnie z harmonogramem wydań w PL nie u wujka w Rosji i cioci z Ameryki :D :> "Przyjrzyjmy się zatem z bliska, czy promieniowanie Zony nadal jest tak silne, jak kiedyś ..." to moja wesoła twórczość, brzmi nieźle, ale nie przesadzajmy :D Gierkę na patchu 10.0.4 polecam – śmigała u mnie nieźle i bez jakichś tragicznych błędów, poza tymi nieszczęsnymi wylotami do pulpitu. Ofc bądź wyrozumiała, daj jej szansę, a będzie to miłość obustronna – klimat rekompensuje niemal wszystko :> Edytowane 14 Października 2008 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) No patch 1.505 daje rade - wczesniej zaraz po zakupie gralem na vanilla i wyjscie do pulpitu byly tak co 3 minuty :lol2: Teraz juz 3 dzien w zonie leci i tylko 2 razy wylecialo na tapete. Swoja droga ja rowniez z kasa wiekszosc czasu krucho, nie wiem jak wy to robicie ale ja za rozwalenie wolnosci dostalem raptem 15k nagrody + zelazo ktore przydzwigalem. No ale im dalej tym artefakty lepsze i tak kasa jest, i SEVA + 2x gravi - mamy 110 udzwigu + costam jeszcze i bieganie sie nie zuzywa :) Teraz to fajnie sie pyka nie powiem EDIT Nie chwal K#$%^& dnia przed zachodem slonca. :angry: Czemu te zafajdane drzwi sa zamkniete? bylem tam juz wczesniej raz i bylo ok teraz nic sie nie da zrobic. Z lesnikiem nie gadalem jeszcze, chce sie dostac do army warehouses - jest jakas inna droga? Kolo pchlego targu nie przejde bo pisze ze nie znam tej drogi :( [url=http://g.imageshack.us/img505/sssledziq101608011840reuc8 Edytowane 15 Października 2008 przez sledziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...