LPKorn3324 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) jak wrzuciłem 1.5.07 to wszystko było pięknie aż mnie po 30 min nie wywaliło do pulpitu :lol2: wcześniej tego nie było. 10 stycznia ma pojawi się 1.5.08 ; najlepiej dać 1.5.05 z 1.5.07 niektórzy właśnie raportują błędy no chyba, że chcesz obsługę dx10.1 to wtedy 07 jest konieczny /// 1.5.07 Zmiany w rozgrywce: 1. Poprawiono błąd, który powodował, że zraniony przewodnik nie chciał nigdzie doprowadzić gracza 2. Zwiększono liczbę przedmiotów na sprzedaż u handlarzy 3. Dodano możliwość ulepszenia SVDm 2 u mechanika Wolności 4. Naprawiono błąd, który powodował zawieszanie gry podczas rozmowy z ranioną postacią 5. Naprawiono błąd, który powodował niemożliwość ukończenia fabuły w Jantarze (drzwi do bunkra Sacharowa były zamknięte) 6. Zwiększono liczbę pieniędzy u handlarza bandytów 7. Poprawiono rozmieszczenie magazynów wojskowych na mapie PDA. 8. Dodano możliwość wczytania ostatnio zapisanej gry poprzez wciśnięcie spacji po śmierci gracza. Ulepszenia generowania grafiki: 1. Dodano wsparcie dla DX10.1 2. Dodano MSAA dla obiektów z alphą ("alpha-to-coverage" dla DX10.0, zmodyfikowane "alpha-to-coverage" dla DX10.1 o większej wydajności, natywne DX10.1 o lepszej jakości). 3. Dodano nowy poziom jakości dla cieni (ultra) 4. Dodano nową technikę map cieni (która korzysta z DX10.1 w przypadku dostępności), która przyspiesza generowanie wysokiej jakości snopów światła na topowych układach graficznych i wysokich rozdzielczościach 5. Dodano wysokiej jakości snopy światła dla DX9 Gra wieloosobowa: 1. Poprawiono różne błędy związane z serwerem i klientem 2. Dodano szczegółowe dane serwera 3. Zmieniono plik zrzutu serwera (online-dump). Zrzut zapisywany jest teraz do pliku online_dump.ltx. 4. Dodano zmianę konfiguracji klawiszy skrótem LCtrl +LShift. tu masz patche : http://stalker.funday.pl/download.php?action=subcat&id=1 Edytowane 5 Stycznia 2009 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ciekawe ile patch'y upłynie zanim będzie w tej grze multi-core pod Vistą. Trzy rdzenie leżą, jeden na full. Co za nędza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ciekawe ile patch'y upłynie zanim będzie w tej grze multi-core pod Vistą. Trzy rdzenie leżą, jeden na full. Co za nędza.no dokladnie mam 4870 i gram max w 1680x1050 a to troche mało a i czasem potrafi zamulić... quad sie marnuje a gdyby odrobine zoptymalizowali to by chodzilo niewiele wolniej od SoC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky v1.5.08 fixes : Zmiany w rozgrywce 1. Dodano możliwość zapisywania zrzutów ekranu z gry gracza dla administratorów wywoływaną poprzez komendę konsoli (make_screenshot, screenshot_all). 2. Naprawiono błąd związany z banowaniem graczy. 3. Naprawiono błąd związany z zapisywaniem rangi i ilości gotówki gracza podczas restartu kolejki (jeśli gracz zamknął aplikację poprzez menadżera zadań, po czym połączył się ponownie). 4. Poprawiono ogólną stabilność rozgrywki sieciowej. ---> http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1952 ---> http://worthplaying.com/article.php?sid=58727 <<< ŻAL.GSC >>> Edytowane 8 Stycznia 2009 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Aż tak ciężko tą gre zoptymalizować pod wiele jaj ? Śmieszne rzeczy naprawili a ważne bugi (AI !!) zostawili i tyle. Ja uwielbiam stalkera (i SoC i CS) ale mi sie wydaje ze GSC wykorzystało może z 20% potencjału... W dodatku mogli by zrobić do tego zajebiste multi ale im sie po prostu nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 mi sie wydaje ze gra chodzi nieco stabilniej - wczesniej strasznie wywalalo do pulpitu - i chyba czas ładowania ciut sie skórcił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Czy ktoś mógłby mi użyczyć save'ów do tej gry? Mam na myśli oczywiście te save'y które sa kompatybilne z edycją 1507. Potrzebuję do testów kart graficznych - jak to zwykle w moim przypadku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 wystarczy ze przedostaniesz sie za bagna do kondoru i juz mozna testowac - same bagna tez niezle obciazaja system:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Witam. Dopiero co zakupilem gre, zainstalowalem ja, zainstalowalem najnowszego patcha i teraz mam pytanie. Czy na najnowszym patchu takze trzeba instalowac audio hotfixa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 tak, ta łata jest dla audio wersji PL i żadnej patch zewnętrzny tego nie poprawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek06 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 witam, otóż mam problem jestem w podziemiach, a właściwie to już sama końcówka, odkręciłem wodę, i jestem już na schodach gdzie sie wychodzi z płomieniami i co i [gluteus maximus] dochodzę prawie do samej góry schodów, i sie blokuje tzn nie da sie dalej iść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dromas Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Mam pytanie czy te patche do STALKER'a Czyste Niebo, sa w rodzaju poprawek czy dodatkow? Czy wystarczy zainstalowac jednego najnowszego patcha i po sprawie, czy tez nalezy sciagnac i zainstalowac wszystkie, poczawszy od 1.5.04??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Patche czyli poprawki do gry ,wystarczy że ściągniesz najnowszego i zainstalujesz ,nie ma konieczności wrzucania wcześniejszych. Najnowsza łatka jest oznaczona numerkiem 08. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam Was koledzy :) Możecie mi polecić jakiegoś kompletnego moda, który zbliży rozgrywkę w Clear Sky do tej jaką zaprezentował mod Oblivion Lost w SoC ? Przeglądałem StalkerFiles.com, ale niczego sensownego nie znalazłem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Najnowsza łatka jest oznaczona numerkiem 08.Warto wspomnieć, że bugi wielkości słoni nadal występują po zaaplikowaniu tego patcha. Przyznam, że gdyby to nie był STALKER, a jakaś inna strzelanka, to olałbym ten tytuł ciepłym moczem. Specjalnie odłożyłem sobie tą pozycję na później, by po zainstalowaniu łatek przejść całość z uśmiechem na ćwarzy. Niestety: -Bugi -bugi -celność wrogów i ich wytrzymałość -i bugi skutecznie psuły rozgrywkę. Całe szczęście, że klimatu nie zyebali. Dla samego łażenia po strefie byłem gotów wciskać co minutę f5 i f9 (buheheh). Nie pamiętam innej gry, w której ginąłbym tak często - a grałem na normalnym poziomie trudności :lol: I nie pamiętam też gry, przy której tak ryłem ze śmiechu (np. gdy bandyci lewitowali do mnie w powietrzu z rozpostartymi rękoma) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) To niestety muszę powiedzieć, że chyba z Tobą jest coś nie tak. Stalker to nie jest zwykły FPS tu trzeba szybko myśleć i nie lecieć na pałę tylko posnajpić, poskradać i uważać, żeby nas nie zaszli. Celne strzelanie po łbach też się przydaje. Z drugiej strony naprawdę idzie się wczuć w granie. Ja stalkera przeszedłem na najtrudniejszy poziomie trudności, dopiero na Oblivion Lost robi się ostro. Jak by tylko ta gra była bardziej dopracowana no ale nie ma co gdybać. Edytowane 8 Lutego 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) To niestety muszę powiedzieć, że chyba z Tobą jest coś nie tak.Yhm... Celne strzelanie po łbach też się przydaje.Yhy. Strzelanie po łbach które nic nie daje? Bandyci którzy obrywają x strzałów w głowę i ściągają mnie jednym z 5kilometrów? Jasne, coś ze mną nie tak :lol2: Dziwne, że z podstawką nie miałem najmniejszych problemów. Edytowane 8 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 ja po patchu 03 widzę 1 buga na godzinę więc nie wiem jak można narzekać na błędy / u mnie headshot = death , celność wrogów i owszem jest zabójcza choć w dobie gier gdzie celownik sam nakierowuje się na przeciwnika to chyba zaleta prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 ja po patchu 03 widzę 1 buga na godzinę więc nie wiem jak można narzekać na błędy / u mnie headshot = death , celność wrogów i owszem jest zabójcza choć w dobie gier gdzie celownik sam nakierowuje się na przeciwnika to chyba zaleta prawda?Ale homing nade'y średnio mi sie podobają ;]. Ja nie wiem skąd oni mają taką celność z tymi granatami ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 granaty to akurat rzecz do ewidentnej poprawki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) ja po patchu 03 widzę 1 buga na godzinę więc nie wiem jak można narzekać na błędyPewnie tyle widzisz, bo jesteś fanatykiem stalkera? :razz: Kilkukrotnie questy się blokowały i pomagało tylko wczytywanie autosave'a (z przed 2-3h gry -_- ). Kilkukrotnie przy wczytaniu save'a AI po prostu głupiało (np. stojąc w bezruchu i nie reagując na ostrzał). / u mnie headshot = deathU mnie też. Dostawałem headshota i death - w drugą stronę działało to od czasu do czasu. Tzn raz koleś padał po jednym strzale, a momentami dostawał cały magazynek w potylice i dalej radośnie do mnie strzelał :mrgreen: celność wrogów i owszem jest zabójcza choć w dobie gier gdzie celownik sam nakierowuje się na przeciwnika to chyba zaleta prawda?Zaleta? Chyba dla jakiegoś masochisty :mrgreen: BTW, w jakim fpp na pieca miałes automatyczny celownik? Tylko proszę tutaj bez portów z konsol... I od razu napiszę. Grałem bez żadnych modów ułatwiających rozgrywkę (zwiększanie limitu w plecaku, zmniejszanie cen itd). Edytowane 9 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reloop Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 U mnie też. Dostawałem headshota i death - w drugą stronę działało to od czasu do czasu. Tzn raz koleś padał po jednym strzale, a momentami dostawał cały magazynek w potylice i dalej radośnie do mnie strzelał :mrgreen: U mnie na ostatnim patch'u 1head = 1dead bez wyjątku (oczywiście mowa o strzelaniu do ludzi, z mutantami to różnie bywa). Wyjątkowa celność przeciwników według mnie jest raczej koniecznością jeżeli gra ma sprawiać choćby minimum trudności (stalker nie jest akurat jakiś specjalnie trudny). Dopóki AI nie będzie AI, a nie zwykłym skryptem to jest jedyna droga do zrobienia gry zapewniającej odpowiedni poziom trudności. A co do błędów, jedyny jaki teraz czasem mi się przytrafia to problemy z zapisywaniem gry lub może wczytywaniem - po wczytaniu stanu gry, niektóre zadania są anulowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaleta? Chyba dla jakiegoś masochisty :mrgreen: I od razu napiszę. Grałem bez żadnych modów ułatwiających rozgrywkę (zwiększanie limitu w plecaku, zmniejszanie cen itd). Ja także grałem bez jakichkolwiek ułatwień. Nie uważam aby było przesadnie trudno. Poziom trudności trzyma poziom i dobrze :wink: . Gorzej z całą masą różnych błędów. Po pierwszych godzinach gra nieomalże wylądowała na allegro (szczególnie wkurzały mnie niedoróbki w zakresie questów i specyficzny model strzelania (kule jakby przelatują przez przeciników)...całe szczęście odnalazłem w swem sercu cierpliwość...i dobrze :wink: , gdyż SC to świetna gra. ...gdyby tak jeszcze ją dopracować, rozwinąć fabularnie, wyeliminować sztuczne ograniczenia, urozmaicić, dopisać jakieś ciekawe zakończenia...to hoho by było :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) ...gdyby tak jeszcze ją dopracować, rozwinąć fabularnie, wyeliminować sztuczne ograniczenia, urozmaicić, dopisać jakieś ciekawe zakończenia...to hoho by było :wink:...zrobić lepszy multiplayer, wykorzystać 100% możliwości stalkerka (a nie tylko 20%), rozbudować podziemia, dodać więcej obszarów, dodać więcej ciekawych questów, polepszyć AI to byłby GIGA hit ;). A tak SC to "tylko" bardzo dobra gra dla mnie i co najważniejsze ma swojski, słowiański klimat. Edytowane 10 Lutego 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGarf Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Zostawiłem STALKERA na jakiś czas. Teraz chciałem do niego wrócić. Doinstalowałem najnowszego patcha i... teraz jakoś cześciej gra się zawiesza. Czarny ekran i tyle. Dodam, że mój sys. op. to Vista. Dziwne trochę, ze wcześniej chodziło dobrze, a teraz lipa (że nie wspomnę już o tym że oryginalną płytę, praktycznie nie używaną odtwarzacz mi mieli i nie raz nie może doczytać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 (edytowane) W końcu koniec.. Gdyby nie ten klimat i fabuła gra była by totalnym bublem. Pełno bugów nawet z patchem .07, znacznie więcej niż w SoC. Przeciwnicy padają praktycznie dopiero po kilku strzałach w łeb(tak samo jak w SoC), perfekcyjnie rzucają granaty, bardzo celnie strzelają - w grze po prostu nie ma AI, same skrypty. Zakończenie gry jak na grę sprzed 10 lat, postać którą goniłem "zacięła" się poza placem (miejsce niedostępne ale w zasięgu broni) gry więc ledwo co poziom się rozpoczął a już było po wszystkim. Ukraińcy (w sumie ruscy...) odwalili fuszerkę, nie pierwszy raz i raczej nie ostatni - taki naród. Gra ma świetny klimat ale wydając nieukończony produkt GSC okrada ludzi. moja ocena 6/10 Edytowane 20 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 chyba będzie trzeba założyć "video-wątek" na temat "masy bugów na patch 07" bo doprawdy nie jestem w stanie tego zrozumieć. Ja w tej grze utopiłem z 50 godzin większość grając na patch 04+ i jakieś błędy to były w rotacji jeden na godzinę gry może. HiS jeżeli na 07 uważasz ten tytuł za zabugowany to dobrze, że nie grałeś na czystej wersji 1.0 bo wtedy byś chyba po instalacji oddał grę ;) U mnie też był ten błąd z zacięciem się postaci na ostatnim poziomie tylko, że ja nie miałem go w zasięgu rażenia broni, ale że gra wybacza takie rzeczy to sobie poradziłem na inny sposób... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Z takich istotnych błędów... -zdobywanie bazy bandytów, podchodziłem sam 4 razy, za każdym razem po zdobyciu bazy, bandyci odradzali się, dopiero w którymś momencie skrypt zadziałał i wszyscy stalkerzy z okolicy zaatakowali bazę i przejęli na dobre. -gra wychodziła do pulpitu gdy za często używałem F9, problemu tego nie było gdy wciskałem ESC i "wczytaj ostatni zapis" -przeciwnicy bez problemu trafiają z dalekich odległości, no i te granaty. Czasem też się zawieszają stojąc jak słupy * wszystko to bardzo przypomina mi stary codename outbreak -w tej grze były podobne problemy. -gra ma skopany system trafień, 50% tego co wystrzelimy i "trafimy" jakby przeszywało powietrze. -dialogi, raz głośniej, raz ciszej, albo w ogóle nic nie słychać. CS to zmodyfikowana podstawka z powielonymi błędami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Z takich istotnych błędów... -zdobywanie bazy bandytów, podchodziłem sam 4 razy, za każdym razem po zdobyciu bazy, bandyci odradzali się, dopiero w którymś momencie skrypt zadziałał i wszyscy stalkerzy z okolicy zaatakowali bazę i przejęli na dobre. i tak dobrze masz bo ja nie mogełem tej bazy nigdy zdobyć dosłownie ;]. Z takich istotnych błędów... -gra wychodziła do pulpitu gdy za często używałem F9, problemu tego nie było gdy wciskałem ESC i "wczytaj ostatni zapis" -przeciwnicy bez problemu trafiają z dalekich odległości, no i te granaty. Czasem też się zawieszają stojąc jak słupy * wszystko to bardzo przypomina mi stary codename outbreak -w tej grze były podobne problemy. Mi gra wyszła 2 razy tylko na wiele h gry. A co do przeciwników to fakt. Homing nady bolą ale są mody i na to ;). -gra ma skopany system trafień, 50% tego co wystrzelimy i "trafimy" jakby przeszywało powietrze.są na to mody ;] -dialogi, raz głośniej, raz ciszej, albo w ogóle nic nie słychać. CS to zmodyfikowana podstawka z powielonymi błędami. Audio fix jest na to http://pliki.pcworld.pl/gry/programy/7762/...dio.Fix.PL.html Bugi są ale imo najgorzej ze devy wykorzystali może z 20% potencjału gry. Niemniej i tak CS to bardzo dobra gra imo. Klimat jest a to jest najważniejsze. Edytowane 21 Lutego 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 nie będę wdawał się w bezcelową dyskusję bo każdy ma inne zdanie :) ale, że tak zapytam bo pojawia się sugestia, że wykorzystano potencjał gry w 20% - jak będziecie łaskawi to napiszcie w takim razie co w tych 80% miało by się znajdować? Ułatwię zadanie i zrobię, krótką listę rzeczy jakie w CS już są czyli "owe 20%" - solidne poziomy - dobre udźwiękowienie - niepowtarzalny klimat - dobra grafika - wojna frakcji - ogromna ilość broni i ich realizm - szybkie podróże - pancerze/detektory - artefakty i anomalia - nielinowy tytuł to jest 10 elementów jakie przyszy mi do głowy w ciągu minuty tym samym jeżeli jest to 20% to zachęcam w takim razie do zapisania pozostałych 40 myślników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...